Homepage  / Articole

Triunghi amoros cu Bailey în „Anatomia lui Grey”

Triunghi amoros cu Bailey în „Anatomia lui Grey”

de Redactia Tvmania

Miranda Bailey (Chandra Wilson) trebuie să aleagă între actualul iubit, Eli (Daniel Sunjata), şi fosta dragoste, Ben (Jason George), care revine în scenă la spitalul Seattle Grace.

Seria a şasea din „Anatomia lui Grey” a adus transformări în viaţa amoroasă a doctoriţei Miranda Bailey (Chandra Wilson), după ce s-a cuplat cu anestezistul Ben Warren (Jason George). În sezonul şapte, l-a părăsit chiar în primul episod, după masacrul de la spitalul Seattle Grace, în timpul căruia acesta se afla la golf.

Miranda a început să flirteze intens cu asistentul Eli (Daniel Sunjata) şi apoi să treacă din când în când prin camera de relaxare a medicilor, pentru o sesiune intensă de sex. Acum scenariştii plănuiesc să încingă lucrurile în poveste, readucându-l în scenă pe Ben, în seria a opta, pentru mai multe episoade, informează tvline.com. Jason George îşi va relua rolul în episoadele difuzate la sfârşit de octombrie/început de noiembrie.

Actorul a plecat din „Anatomia lui Grey” direct în alt serial năşit de creatoarea producţiei cu medici, Shonda Rhimes, serialul „Off the Map”, care a fost anulat după doar un sezon. Producţia avea în centru un grup de doctori care tratează pacienţi în America de Sud, într-un sat izolat din junglă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton