Homepage  / Vedete / Vedete străine

Triunghiul amoros din serialul „Mă numesc Züleyha” (Kanal D) depășește micile ecrane. Toate detaliile

Triunghiul amoros din serialul „Mă numesc Züleyha” (Kanal D) depășește micile ecrane. Toate detaliile

de Redactia Tvmania

Frumoasa Hilal Altınbilek a stârnit pasiuni intense pe platourile de filmare ale serialului „Mă numesc Züleyha” de la Kanal D. Actrița supranumită Angelina Jolie a Turciei este protagonista unui triunghi amoros, la fel ca personajul ei.

Lansat pe 8 ianuarie la Kanal D, serialul „Mă numesc Züleyha” („Bir Zamanlar Çukurova”) a ajuns să aibă audiențe foarte mari la noi, iar de săptămâna trecută este difuzat de luni până vineri, nu doar trei zile pe săptămână ca la început. Producția ne-a făcut cunoștință cu trei personaje puternice – Züleyha (Hilal Altınbilek), Yılmaz (Uğur Güneş) şi Demir (Murat Ünalmıș) – protagoniștii unui triunghi amoros care i-a cucerit pe telespectatori. Actrița Hilal Altınbilek s-a dedicat acestui proiect tv, mărturisindu-ne recent că i s-au părut „intense toate momentele în care Züleyha și Yilmaz s-au revăzut” și „dificile” cele de dragoste cu Demir. „Simțeam cum e să iubești pe cineva, dar să fii cu altcineva”, a spus ea”.

Adevăratul triunghi amoros

Hilal (29 de ani) a devenit însă și în viața privată protagonista unui triunghi amoros, despre care tabloidele turcești nu au contenit să scrie. În primul sezon al serialului (2018) actrița ar fi fost foarte apropiată de Ugur Güneş (32 de ani), cei doi petrecându-și timpul liber împreună și apărând pe rețelele de socializare împreună. Declarațiile lui Hilal potrivit cărora „suntem prieteni și dincolo de lumina reflectoarelor, pentru că doar așa reușim să transmitem celor de acasă sentimente, trăiri” nu au ținut la fanii turci, care s-au bucurat la gândul că cei doi ar forma un cuplu atât în serial, cât și în afara lui. Probabil Hilal nu a putut rezista farmecelor lui Ugur, dacă ar fi să ne luăm după descrierea pe care el însuși și-a făcut-o într-un interviu: „Sunt o persoană veselă și pătimașă în iubire”.

Mai ceva ca în serialele turcești, relația dintre cei doi s-a schimbat după primul sezon, iar Hilal s-ar fi apropiat de un alt coleg de pe platouri, ce-i drept mai în vârstă ca Ugur. Conform milliyet.com.tr, Hilal ar fi început în ianuarie o relație cu actorul Kerem Alışık (care pe 5 iunie împlinește 60 de ani). Mai mult cei doi ar fi stat împreună în izolarea impusă de pandemie. Singurii care sunt îngrijorați de întorsătura amoroasă sunt producătorii serialului, care nu și-ar dori tensiuni pe platourile de filmare între Hilal, Ugur și Kerem (filmările sunt întrerupte în present).

 Între timp, în apărarea sa, Kerem a declarat pe Instagram că între el și Hilal nu există o poveste de iubire și că sunt „doi prieteni care se înțeleg bine”, iar Hilal a spus, citată de haberturk.com, că „știrile sunt nefondate și nu reflectă adevărul”.

Kerem Alışık, cel care în „Mă numesc Züleyha” îl joacă pe Ali Rahmet Fekeli, un apropiat al familiei Yaman, i-a dat viață lui Ayhan în serialul „Dragoste infinită”. Actorul are un băiat care îi calcă pe urme, rezultat în urma mariajului cu actrița Sibel Turnagöl, și este fiul regretatului Sadri Alışık, un celebru comediant turc.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton