Homepage  / Seriale / Seriale americane

Tronul de fier din “Urzeala tronurilor” e… prea mic?

Tronul de fier din “Urzeala tronurilor” e... prea mic?

de Redactia Tvmania

Dacă vi se pare impresionant obiectul titular din popularul serial HBO, ei bine, autorul cărţilor care stau la baza seriei, George R.R. Martin, a dezvăluit pe blogul personal că-şi imagina ceva chiar mai spectaculos.

El a publicat un desen care înfăţişează tronul aşa cum şi l-ar fi dorit, iar creaţia lui Martin e o monstruozitate de câţiva metri înălţime, în care regele celor Şapte Regate ar putea să se aşeze doar după ce ar urca pe nişte trepte, relatează Radiotimes.com.

“Tronul HBO a devenit iconic. Şi pe bună dreptate, e o creaţie excelentă şi a avut succes în serial. Există copii la scară în trei mărimi diferite, toată lumea îl ştie, iar eu îl iubesc. Am copiile chiar aici, pe rafturi”, a scris el.

“Însă… tot nu e potrivit. Nu e Tronul de Fier pe care-l văd când lucrez la următoarea carte din serie (el se referă la al şaselea roman din seria epică «Cântec de gheaţă și foc», n.r.). În cărţi, acel tron e uriaş, intimidant, negru şi contorsionat, cu scări de fier în faţă, un tron de la înălţimea căruia regele priveşte în jos către toată lumea”, a adăugat el.

“Tronul HBO e mare, da, dar nu e ca acela din roman. Şi pe bună dreptate. Avem o sală a tronului uriaşă pe platoul din Belfast, dar nu suficient de mare cât să poată găzdui Tronul de Fier imaginat de mine. Pentru asta am avea nevoie de ceva în genul Westminster Abbey”.

Citeşte şi:

Încep filmările la sezonul 4 din “Urzeala tronurilor”!

Finalul „Urzeala tronurilor”: 1 milion de piratări

Până şi Robb Stark a plâns!

Gata cu scenele nud din „Urzeala tronurilor”?

“Urzeala tronurilor” va avea şapte sezoane

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton