Homepage  / Seriale americane

„True Justice”, singurul serial în care a jucat vreodată actorul Steven Seagal, se poate vedea pe FilmBox Premium

„True Justice”, singurul serial în care a jucat vreodată actorul Steven Seagal, se poate vedea pe FilmBox Premium

de Mioara Tronaru,

Canalul de filme FilmBox Premium a introdus în grila sa, de la sfârșitul lunii aprilie, un serial creat și jucat de Steven Seagal. „True Justice” este difuzat în fiecare joi, în jurul orei 23.00

„True Justice” este un serial merican de acțiune, creat de Steven Seagal care și interpretează rolul principal, care a rulat vreme de două sezoane între 2011 și 2012. Seagal are rolul Elijah Kane, șeful Departamentului de Investigații Speciale, o echipă de polițiști sub acoperire care acționează în Seattle, Washington. Deși considerată slabă, producția a câștigat trei premii și alte 4 nominalizări, toate pentru echipa de cascadori, deci măcar luptele ar trebui să fie la înălțime.

„True Justice”, acțiune 100%

Specialistul filmelor de acțiune Steven Seagal și-a încercat talentul și într-un serial. În „True Justice”, acesta este Elijah Kane, șeful unei unități de poliție din Seattle, specializată în infiltrări. Înarmat doar cu pumnii săi eficace, acesta are grijă să reinstaureze dreptatea pe străzile periculoase ale orașului american. Chiar dacă glonțele zboară în toate direcțiile și luptele izbucnesc la fiecare pas.

„True Justice” reprezintă debutul lui Steven Seagal în lumea serialelor. În afară de rolul protagonistului, actorul este și co-creator al serialului, alături de Joe Halpin, co-scenarist, împreună cu Sarah Lind și William „Big Sleeps” Stewart, și producător executiv. Din distribuție, mai fac parte: Meghan Ory, Sarah Lind, Warren Christie, William Stewart.

Steven Seagal

Filmările s-au desfășurat în Vancouver, Canada. Actrița Rachel Luttrell, interpreta personajului Humphreys, scria pe Twitter la finalul filmărilor pentru primul sezon: „Tocmai am terminat lucrul cu Steve Seagal la Vancouver. A fost extrem de amabil cu mine”.

Serialul de acțiune „True Justice” a avut două sezoane și 27 de episoade, cu durata de câte o oră. FilmBox Premium difuzează acum primul sezon al producției.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton