Homepage  / Vedete / Vedete străine

Trupa ABBA se reuneşte după 35 de ani şi lansează două piese noi

Trupa ABBA se reuneşte după 35 de ani şi lansează două piese noi

de Redactia Tvmania

Trupa fenomen ABBA a anunţat, zilele trecute, revenirea pe scena muzicală cu 2 piese în formula consacrată - Agnetha Fältskog (voce), Anni-Frid "Frida" Lyngstad (voce), Björn Ulvaeus (chitara, voce) şi Benny Andersson (clape, voce). 

Trupa ABBA a postat pe pagina de Facebook că a lucrat recent în studio, unde a revenit după 35 de ani şi că pregăteşte lansarea a două melodii. Una dintre ele se numeşte „I Still Have Faith In You”, piesă pe care cei 4 membri o vor interpreta în cadrul unui show produs de NBC şi BBC şi care va fi difuzat în luna decembrie a acestui an.

Formată în 1972, în Suedia, ABBA a depăşit toate barierele muzicale cu piese ca „Waterloo”, „Dancing Queen”, „Money, Money, Money”, „Chiquitita” sau celebrul single „Happy New Year” – piesa care devenit imnul trecerilor dintre ani. Cvartetul a vândut sute de milioane de discuri după ce s-a făcut remarcat la concursul muzical Eurovision în 1974 cu piesa „Waterloo”. Cei de la ABBA au la activ 8 albume de studio, ultimul, „The Visitors”, fiind lansat în 1981.

Până când veţi asculta piesele noi, puteţi asculta aici hiturilor lansate de-a lungul anilor:

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton