Homepage  / Muzică

Trupa Animal X sărbătoreşte 15 ani de activitate

Trupa Animal X sărbătoreşte 15 ani de activitate

de Redactia Tvmania

Acum 15 ani se năştea Animal X, una dintre puţinele trupe de la sfârşitul anilor 90 care au rezistat. Au trecut de la break-dance şi house la muzică cu influenţe rock, drum’n’bass şi dubstep. Este prima trupă românească ce a câştigat un premiu MTV, au participat la numeroase turnee naţionale şi au zeci de hituri lansate de-a lungul carierei.

“Nu-mi vine să cred că a trecut atâta timp. Nu credeam că o sa asist la atâtea evenimente în industria muzicală, cum ar fi despărţirea mentorilor noştri de la începuturi, 3SE, reunirea lor, cât şi destrămarea atâtor trupe. Vreau să vă anunţ că odată cu această aniversare îmi voi lansa şi propriul blog – serbancopot.ro-, în care veţi putea afla lucruri inedite despre Animal X”, spune Şerban Copoţ (Hienă).

“Vom sărbători cu prietenii apropiaţi până dimineată în barul meu “55 Jazz”, avem ce povesti, ne amintim cu plăcere de toate întâmplările din aceşti 15 ani”, spune Mihai Laurenţiu Penca (Vierme).

“Vom sărbători şi pe scenă pe 17 mai la Cluj Arena, avem o piesă surpriză pe care am pregătit-o special pentru acest eveniment”, afirmă George Belu (Martzianu).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton