Homepage  / Vedete / Vedete străine

Trupa BTS l-a bătut pe Bieber devenind prima trupă K-pop care câștigă un trofeu Billboard Music Awards

Trupa BTS l-a bătut pe Bieber devenind prima trupă K-pop care câștigă un trofeu Billboard Music Awards

de Redactia Tvmania

Trupa sud-coreeană de băieți BTS a devenit prima trupă de K-pop care câștigă un trofeu la prestigioasele US Billboard Music Award.

Cei șapte membri ai grupului – cunoscuți ca Bangtan Sonyeondan în Coreea sau „Bulletproof Boy Scouts” – au câștigat la categoria „Top Social Artist”, în urma voturilor fanilor. Ei i-au bătut la voturi pe Justin Bieber, Selena Gomez, Ariana Grande și Shawn Mendes la această categorie. Este o mare victorie pentru genul K-pop, care demult se străduiește să spargă piețele vestice.

„Încă nu ne vine să credem că suntem aici, pe scena Billboard Music Awards”, au declarat băieții în discursul de acceptare al trofeului.

Trupa – alcătuită din Jin, Suga, J-Hope, Rap Monster, Jimin, V și Jungkook – a scris apoi pe Twitter că acest trofeu este „un vis devenit realitate”.

BTS cântă în stilul hip hop și R&B despre bullying și mental health. Au lansat albume în Coreea de Sud și Japonia și au peste un milion de fani în social media.

Unul dintre membrii trupei, V sau Kim Tae-hyung, și-a făcut debutul și pe micul ecran în serialul „Cavalerii dreptății”, care este difuzat și la noi de Național TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton