Homepage  / Articole

Trupa „Deepcentral” vine la „Cronica Cârcotaşilor”

Trupa „Deepcentral” vine la „Cronica Cârcotaşilor”

de Redactia Tvmania

În această seară, la „Cronica Cârcotaşilor” - emisiune nominalizată anul acesta la Premiile TVmania -  trupa „Deepcentral” cântă piesa „O stea”, iar Ilie Mobre vă arată cum se face playback.

Celebrul hair-stilist Doruleţ vine să explice ce anume l-a deranjat pe Leonard Miron de s-a enervat aşa de tare în timpul unui interviu, iar Gogu din Paşcani îşi anunţă admiratoarele că a rămas fără baterie la telefon.

Mărioara Zăvoranu s-a apucat de negoţ cu ornamente de pom. Mama Queridei vrea să vândă în Bolivia ghirlande de cranii cu beculeţe înăuntru, beteală de falange, globuleţe oculare de pom şi steluţe din mână de schelet.

În timp ce Vadim se crede Napoleon Bonaparte şi alţi doi politicieni îşi spun Pufuleţ şi Smotocel, Baba Dochia îşi caută de lucru şi ar vrea să ia legătura cu doamna Marta, iar ambasadoarea ONG-ului antialcool, Tănţica, are o explicaţie pentru faptul că se urcă la volan sub influenţa alcoolului.

Dorel şi Costel, doi microbişti înrăiţi, comentează situaţi actuală din fotbalul românesc, iar Ilie Mobre face playback, ca să nu răguşească înainte de meciul cu Stuttgart. La finalul ediţiei, trupa “Deepcentral” cântă pe bune despre “O stea”.

Nu rataţi “Cronica Cârcotaşilor”, în această seară, de la ora 20:30, la Prima TV.

Votează și TVmania te premiază!

[imagebrowser id=1040]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton