Homepage  / Știri

Trupa Holograf nu va mai cânta până la revenirea lui Dan Bittman

Trupa Holograf nu va mai cânta până la revenirea lui Dan Bittman

de Redactia Tvmania

După ce concertele Holograf, „Cât de departe”, au fost reprogramate pentru 25 și 26 februarie 2013, atât trupa, cât și echipa acesteia au hotărât să amâne și aceste două date până la recuperarea completă a solistului Dan Bittman.

„Dragi prieteni, trupa Holograf a decis să suspende atât spectacolele din 25 și 26 februarie 2013 de la Sala Palatului, cât și activitatea concertistică până când vocea lui Dan va reveni în totalitate la normal. Mulțumim tuturor fanilor noștri pentru suportul moral, pentru mesajele de încurajare și dovezile de prietenie”, a declarat, printr-un comunicat, echipa Holograf.

„Vor fi câteva luni de așteptare, perioadă pe care dorim să o folosim pentru pregătirea unor noi proiecte muzicale. Sperăm toți că această pauză să fie cât mai scurtă și să ne revedem sănătoși anul viitor, pe care vi-l dorim și vouă cât mai bun” , a mai declarat Holograf.

Cei care doresc  să își recupereze banii sunt rugați să se prezinte până la data de 31 ianuarie 2013 cu biletul la agenția de la care a fost achiziționat. 

Persoanele care au achiziționat bilete prin intermediul Oficiilor Poștale semnalizate Bilete.ro, pentru recuperarea contravalorii biletelor sunt rugate să contacteze Bilete.ro. În Oficiile Poștale semnalizate Bilete.ro nu se efectuează retururi de contravaloare a biletelor.

Citeşte şi:

Trupa Holograf a lansat noul single, “Dacă noi ne iubim”. Îți place?

Dan Bittman s-a operat la clinica AKH din Viena

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton