Homepage  / Timp liber / Nu rata!

Trupa Kings Of Leon cântă pentru prima oară în România

Trupa Kings Of Leon cântă pentru prima oară în România

de Redactia Tvmania

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii trupei Kings Of Leon. Rockerii din Nashville vor cânta pentru prima oară în România pe 17 iunie, la Arena Națională din București. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album, intitulat “Walls”.

Headlineri ai celor mai mari festivaluri din lume: Glastonbury, Coachella, Roskilde și Lollapalooza, în 14 ani de carieră, cei patru membri Kings Of Leon au produs 7 materiale discografice şi au vândut peste 18 milioane de albume în întreaga lume. Mai mult, ei câștigat două premii Grammy: unul pentru “Sex on Fire” (2009) și unul pentru “Use Somebody” (2010).

Walls”, cel de-al șaptelea album din cariera lor, a fost lansat pe 14 octombrie 2016, iar primele single-uri extrase de pe el au fost „Waste a Moment”, „WALLS” şi „Reverend”.

Trupa americană formată în Nashville,Tennessee este compusă din frații Anthony Caleb Followill (vocal, chitară ritmică), Ivan Nathan Followill (tobe, percuție, back vocal), Michael Jared Followill (chitară bass, back vocal) și vărul lor, Cameron Matthew Followill (chitară, back vocal).

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton