Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

LaLa Band pregăteşte lansarea unui nou proiect

LaLa Band pregăteşte lansarea unui nou proiect

de Redactia Tvmania

Vacanţa s-a terminat pentru membrii trupei LaLa Band. Ei au revenit la studiourile MediaPro din Buftea, unde au început repetiţiile pentru un nou proiect.

Astăzi, de la ora 16.30, la „Poveştiri adevărate” (Acasă) puteţi urmări imagini de la reîntâlnirea tinerilor pe care „Pariu cu viaţa” i-a făcut faimoşi.

Membrii LaLa Band şi-au cunoscut, ieri, noii colegi selectaţi la casting şi au citit primele scenarii.

„În vacanţă ne-am odihnit, am venit cu chef de muncă. Ne-au lipsit repetiţiile, suntem fericiţi că ne-am întors la Buftea, e un sentiment pe care nu l-am mai trăit niciodată. Proiectul pe care îl începem este unul nou, fresh şi cred că o să fie super tare”, a spus Cristina Ciobănaşu.

Proiectul, o surpriză pentru fanii „Pariu cu viaţa”

[imagebrowser id=1366]

Alina Eremia recunoaşte că i-au lipsit repetiţiile. „Suntem entuziasmaţi să ne cunoaştem colegii noi şi fericiţi că vom munci, că facem ce ne place”.

“Proiectul nostru este o surpriză foarte frumoasă, vă lăsăm să descoperiţi la momentul potrivit”, a spus Dorian Popa.

Bubu, care urmează să plece la studii la Berklee College of Music din SUA, va lua parte la noul proiect prin intermediul internetului şi de câte ori va reveni în ţară. “Abia azi am primit scenariile, urmează să le citim, suntem curioşi să vedem despre ce e vorba”, a declarat Bubu.

Le-a lipsit atmosfera de pe platourile de filmare

“Eu abia aşteptam să se termine vacanţa, să ne revedem”, a spus Dima.

“Atmosfera de la Buftea e fantastică. De abia aşteptăm să începem treaba”, l-a completat Alexia.

“Am avut senzaţia că aşteptarea nu se mai termină, mi-a lipsit foarte mult atmosfera de la Buftea, iar mie îmi place la nebunie să am posibilitatea să fiu şi altcineva prin intermediul rolului pe care îl interpretez”, e de părere Sore.

“La începutul vacanţei a fost ok, ne-am relaxat, dar de vreo săptămână abia aştept ziua asta, să ne apucăm de treaba”, a declarat Rapha.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton