Homepage  / Muzică

Trupa ONE şi-a lansat primul album

Trupa ONE şi-a lansat primul album

de Redactia Tvmania

Membrii trupei LaLa Band ne-au oferit un interviu în care ne povestesc despre primul album al trupei lor, ONE, despre single-ul pe care îl promovează în prezent (“Till the end of the time”), dar şi despre noul serial la care filmează.

Aţi lansat un nou single. Despre ce e vorba?

Criss: Este o piesă compusă de băieţii de la Play&Win, se numeşte “Till the end of the time”, iar tema piesei este iubirea adevărată, care durează toată viaţa. Videoclip vom avea cu siguranţă, deja muncim la el şi suntem convinşi că o să iasă super.

 

Ce piese conţine albumul de debut, “Aprinde un vis”?

Criss: Majoritatea pieselor de pe album sunt create de compozitorul nostru de suflet, Ionuţ Radu, aka John Puzzle. Este prietenul nostru de doi ani şi încă de la început ne-a îndrăgit, aşa că ideile pe care le-a transformat în melodii au fost pur şi simplu wow, iar piesele ne reprezintă perfect pe amândoi. Am avut multe ore de creaţie şi alături de Alex Cotoi, care ne-a ajutat şi el spre a da viaţă pieselor care apar pe album. Am colaborat şi cu băieţii de la Play&Win, care au adus ceva nou stilului ONE, iar noua noastră piesă, “Till the end of the time”, descrie perfect povestea noastră de dragoste.

 

Unde studiaţi şi cum îmbinaţi cursurile cu viaţa artistică?

Vlad: Criss este în clasa a 11-a la Colegiul National de Arte “Dinu Lipatti”, iar eu sunt student în anul I la UNATC, actorie. Într-adevăr, nu mai avem atât de mult timp pentru şcoală în această perioadă pentru că avem multe lucruri de făcut. Este greu, dar de fiecare dată când avem cum să mergem la şcoală sau facultate, mergem.

 

Cum s-a schimbat programul vostru de când aveţi trupa ONE?

Vlad: Au apărut mult mai multe repetiţii pentru concertele noastre, ceea ce înseamnă că avem timp să căpătăm mai multă experienţă vocală. Lucrăm de doi ani cu doamna Crina Mardare, coach-ul nostru vocal, şi lucrăm cu prietenii noştri care ne vor acompania în primul nostru turneu naţional. Este vorba despre Cristi Comaroni, la chitară, Alex Nicolae, la clape, şi David Hences, la vioară. Dacă alături de Cristi am mai lucrat la concertele LaLa Band, să colaborăm cu Alex şi cu David este ceva nou.

Alex este un clăpar extraordinar şi un prieten bun, iar David este un om cu o poveste impresionantă. L-am întâlnit pe străzile din Cluj, în timpul turneului naţional LaLa Love Tour, unde cânta pentru a strânge bani, el suferind de diabet. Este un violonist înnăscut, extrem de talentat, o să îi vedeţi alături de noi în concertele ONE. Ne este însă dor de Bubu şi abia aşteptăm să reîntregim gaşca.

 

Ati fost plecaţi la Londra vara aceasta. Ce aţi făcut acolo?

Criss şi Vlad: Am fost la un curs de muzical timp de o săptămână, unde am învăţat să realizăm într-un timp foarte scurt un show pe o scenă de teatru. Am învăţat multe lucruri utile atât în meseria de actor, cât şi în viaţa personală.

 

Ne puteţi da mai multe detalii despre serialul la care filmaţi în prezent?

Criss şi Vlad: Într-adevăr, lucrăm la un proiect nou în care sunt păstrate îndrăgitele personaje din serialul “Pariu cu Viaţa”. Poveştile lor merg mai departe, însă nu putem spune mai multe momentan. Vă lăsam pe voi să descoperiţi în curând!

 

Vă este dor de atmosfera de pe platourile serialului “Pariu cu viaţa”?

Vlad: Acum lucrăm în continuare împreună şi suntem mai uniţi ca niciodată. În plus, experienţa pe care am dobândit-o de-a lungul celor doi ani de “Pariu cu Viaţa” îşi pun amprenta în această nouă apariţie televizată şi treaba merge foarte, foarte bine.

 

Vă afectează cumva relaţia de iubire faptul că vă vedeţi şi la concerte şi la filmări?

Criss şi Vlad: De un an de zile tot răspundem la această întrebare. Nu ne afectează deloc, până la urma urmei când e de muncă, e de muncă. Ne axăm doar pe ceea ce avem de făcut, fie că este vorba de vreo filmare sau un concert, însă asta nu înseamnă că în pauze nu ne pupăm!

 

Locuiţi împreună?

Criss şi Vlad: Nu, nu locuim împreună. Suntem încă tineri şi suntem la început de drum. Deşi relaţia noastră evoluează permanent şi suntem din ce în ce mai dependenţi unul de celălalt, este încă prea devreme pentru a face acest pas, de a ne muta împreună. Avem timp pentru toate.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton