Homepage  / Articole

Trupa Refresh a părăsit „X Factor”

Trupa Refresh a părăsit „X Factor”

de Redactia Tvmania

Băieţii de la trupa Refresh şi-au luat adio ieri de la premiul de 200 de mii de euro pus în joc la show-ul Antenei 1, adversara lor de la duel, Antonia Filip, fiind cea preferată de juriu.

În vreme ce concurenta din grupa lui Mihai Morar s-a confruntat pentru prima dată cu emoţiile unei posibile eliminări, trupa îndrumată de Paula Seling a mai trecut prin asta şi cu o săptămână în urmă.

Dacă atunci Adrian Sînă i-a mai acordat o şansă şi l-a trimis acasă pe Ovidiu Nae, aseară acelaşi jurat a pariat pe Antonia. Paula Seling a devenit, astfel, mentorul cu cei mai puţini concurenţi rămaşi în competiţie.

Tema acestei săptămâni a fost iubirea şi melodiile de gen, astfel că toţi cei nouă concurenţi din gala de sâmbătă şi-au ales fie piese consacrate, de la „Always” (Bon Jovi) până la „It’s All Coming Back to Me” (Celine Dion), fie hit-uri mai recente, precum „Umbrella” (Rihanna) sau „Hot’N Cold” (Katy Perry).

Paula Seling mai are doar două grupuri în concurs

Deznodământul duelului a fost anunţat aseară, însă nu înainte ca pe scenă să urce faimoasa trupă Touch and Go, cunoscută pentru piese ca “Would You?”, “Straight to No. 1” sau “Tango in Harlem”. În galele viitoare, pe scena “X Factor” vor mai urca artişti ca Alexander Rybak, In-grid sau Direcţia 5.

După eliminarea celor de la Refresh, în concurs au mai rămas opt finalişti: Alin Văduva, Diana Hetea şi Iulian Vasile (de la categoria “Peste 25 de ani” a lui Adrian Sînă), Duo Voice şi T&L (“Grupurile” Paulei Seling) şi Andrei Leonte, Irina Florea şi Antonia Filip (foto mic) (de la categoria “Sub 25 de ani” a lui Mihai Morar).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton