Homepage  / Știri

Trupa Vama are un nou single

Trupa Vama are un nou single

de Redactia Tvmania

Tudor Chirilă şi colegii săi de la trupa Vama (Eugen Caminschi – chitară, Gelu Ionescu – clape, Lucian (Clopo) Cioarga – tobe, Dan (Prepe) Opriş – bas) au scos o nouă piesă, „Cântec de găsit”, care va fi inclusă pe următorul album al grupului. Primul material discografic al trupei intitulat „Vama” a fost lansat în 2008.

Cum era de aşteptat, „Cântec de găsit” are un mesaj de dragoste, iar Tudor Chirilă are explicaţia: „Încă mai credem în oamenii care se caută şi care se găsesc. Încă mai credem că oamenii se completează ca să devină un întreg.

Încă mai credem în iubire ca sens al desăvârşirii. Iubirea ca un “superglue” menit să lipească definitiv fiinţele sortite să devină una. Cred că pentru fiecare dintre noi există cu adevărat o femeie, undeva pe lumea asta, gata să ne împlinească. Câteodată aceste întâlniri se întâmplă, alteori nu”.

În luna martie a acestui an, trupa Vama a pierdut procesul intentat de foştii colegi de la Vama Veche. Astfel Tudor Chirilă nu va mai putea cânta în concerte piesele din repertoriul grupului Vama Veche, de care s-a despărţit acum patru ani.

După destrămare, Tudor Chirilă a pus bazele formaţiei Vama, iar Traian Bălănescu, Răzvan „Lapi” Lupu şi Liviu Mănescu au înfiinţat Trupa Veche.

Puteţi descărca gratuit piesa „Cântec de găsit” de pe site-ul www.vamamusic.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton