Homepage  / Știri

Trupa Vunk va susţine un mare concert toamna aceasta

Trupa Vunk va susţine un mare concert toamna aceasta

de Redactia Tvmania

Cornel Ilie şi colegii săi de la trupa Vunk au pregătit un concert incendiar, care va avea loc pe 14 noiembrie 2012 la Sala Polivalentă din Bucureşti, de la ora 19.00. Cu această ocazie, trupa va lansa, într-o miercuri spre joi, şi noul său album, intitulat “Nu scapă nimeni”, din care băieţii au prezentat deja primul single: “Scapă-mă de ea”.

Pe lângă piese de pe noul album, recitalul de aproape două ore va include şi hiturile lansate în cei 13 ani de carieră: “Pleacă”, “1000”, “Balada pentru o minune”, “Regele şoselelor”, “Artificii pe tavan”, “Lângă inima mea vine inima ta”, “Prăjitura cu jeleu”, “O ultima dorinţă”, “Vreau o ţară ca afară”, “Iubrire cu împrumut”. Preţul biletelor la concert variază între 30 şi 150 de lei.

“Suntem superstiţioşi, credem că toate lucururile bune se întâmplă într-o miercuri spre joi. Am ales Sala Polivalentă deoarece este cea mai mare sală din ţară în care se poate organiza un concert, este sala care nu impune absolut nici o graniţă imaginaţiei şi în care poţi face orice. Iar asta se va vedea pe 14 noiembrie, pentru că avem deja nişte idei spectaculoase, originale şi surprinzătoare. Ne aşteptăm să vină 6.000 de spectatori care să spună la sfârşit “Da, a fost un spectacol bestial”. Pentru asta vom munci în următoarele trei luni şi asta e cea mai mare mulţumire”, a declarat Cornel.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton