Homepage  / Televiziune

„Tu urmezi”, 17 septembrie 2022. Cine este noul invitat special din emisiunea lui Dan Negru

„Tu urmezi”, 17 septembrie 2022. Cine este noul invitat special din emisiunea lui Dan Negru

de Roxana Mirea,

Sâmbătă, 17 septembrie 2022, de la ora 20:00, la „Tu urmezi!”, unicul show din România în care se stă la coadă la cultură generală și distracție, și care pune preț pe inteligența românilor, o serie de surprize îi vor aștepta atât pe concurenți cât și pe telespectatori. Iată cine este invitat în ediția de sâmbătă, 17 septembrie 2022, a emisiunii „Tu urmezi”, cu Dan Negru.

Cine este invitat la „Tu urmezi”, 17 septembrie 2022

Sâmbătă, 17 septembrie 2022, de la ora 20:00, se dă start la cultură generală și distracție, odată cu difuzarea unei noi ediții a game show-ului „Tu urmezi!”, la Kanal D! Celebritatea care ajunge de acesta dată în platoul emisiunii este Dumitru Prunariu, singurul astronaut român, un om cu o constelație de poveșți extraordinare.

Celebrul astronaut român a mărturisit că este impresionat de show-ul acaparat de milioane de români, povestind totodată că îl leagă o prietenie de mulți de ani de Dan Negru. Acesta a spus și care sunt calitățile pe care trebuie să le întrunească cineva pentru a performa, studiul aflându-se, în opinia sa, la baza rețetei succesului în orice domeniu.

Trebuie să studiezi. Talentul fără studiu nu reprezintă mare lucru. Studiul reprezintă calea spre un succes adevărat. Mulți spun că norocul ți-l creezi singur, dar trebuie să îți creezi condiții pentru a avea noroc”, adaugă acesta.

Ce aliment interzis a dus Dumitru Prunariu în spațiul cosmic

O sursă inepuizabilă de povești extraordinare, Dumitru Prunariu va oferi detalii inedite despre călătoria sa în spațiul cosmic. Acesta povestește cum a reușit să strecoare o legătură de ceapă în naveta spațială, complice fiindu-i chiar doctorul care îl însoțea la rampa de lansare.

„Unul dintre colegii mei chiar voia să mănânce ceapă proaspătă și soția lui mi-a trimis-o prin doctorul care ne însoțea până la rampa de lansare. Am băgat-o în buzunarul în care țineam mănușa cosmică. Am luat-o pe ascuns, nu aveam voie. Lista obiectelor permise era foarte strictă. De aceea mi-a și fost dată înainte să mă sui în rachetă, pe rampa de lansare; acolo nu ne mai controla nimeni”, povestește amuzat Dumitru Prunariu.

Ce alte lucruri extraordinare va împărtăși Dumitru Prunariu despre unica și inegalabila experiență a zborului din spațiu, dar și cum va face față concurentul căruia îi va adresa întrebări din domeniul care l-a făcut celebru pe singurul astronaut român veți putea afla urmărind ediția de sâmbătă a game show-ului “Tu urmezi!”, difuzată de la ora 20:00, la Kanal D!

Sursa Foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton