Homepage  / Televiziune

„Tu urmezi”, 2 octombrie 2022. Vedeta invitată în emisiunea lui Dan Negru. „Sunt prietenă cu DiCaprio și Hugh Jackman”

„Tu urmezi”, 2 octombrie 2022. Vedeta invitată în emisiunea lui Dan Negru. „Sunt prietenă cu DiCaprio și Hugh Jackman”
4

de Roxana Mirea,

Duminică, 2 octombrie 2022, de la ora 20:00, la „Tu urmezi!”, unicul show din România în care se stă la coadă la cultură generală și distracție, și care pune preț pe inteligența românilor, o serie de surprize îi vor aștepta atât pe concurenți cât și pe telespectatori. Iată cine este celebritatea invitată în ediția de duminică, 2 octombrie 2022, a emisiunii „Tu urmezi”, cu Dan Negru. În plus, emisiunea „Tu urmezi” are un nou program de difuzare.

Cine este invitat la „Tu urmezi”, 2 octombrie 2022

O nouă ediție a celui mai îndrăgit game show „Tu urmezi!”, dă startul la cultură generală și distracție, duminică, 2 octombrie 2022, de la ora 20:00, la Kanal D! Celebritatea care ajunge de această dată în platoul emisiunii este Alina Pușcău, actriță și model român de talie internațională.

În vârstă de 40 de ani, Alina Pușcău s-a născut în București, însă, de mai bine de 20 de ani, vedeta trăiește în Los Angeles. A jucat în nenumărate filme, alături de actori celebri precum Jason Momoa, Paul Sloan, Michael Madsen, dar este si bună prietenă cu actori care au cucerit întreaga lume. Invitată în platoul „Tu urmezi!”, Alina Pușcău face dezvăluiri inedite. 

Alina-Puscau-invitata-la-Tu-urmeziIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Am venit in România, dar nu pentru mult timp. Locuiesc în Los Angeles de 20 de ani. Sunt bună prietenă cu Leonardo DiCaprio și Hugh Jackman”, spune Alina Pușcău.

Invitată de Dan Negru să dezvăluie cum este omul Leonardo DiCaprio, Alina Pușcău a dat câteva detalii: „DiCaprio este un om extraordinar, este foarte talentat şi n-are fițe!”.

Nu pierdeţi în fiecare duminică seară, de la 20:00, întâlnirea cu game show-ul pentru toată familia, „Tu urmezi!”, unica emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton