Homepage  / Vedete / Vedete străine

Tuba Büyüküstün a strălucit pe covorul roşu la Geneva

Tuba Büyüküstün a strălucit pe covorul roşu la Geneva
5

de Redactia Tvmania

Actriţa Tuba Büyüküstü (35 de ani), pe care aţi văzut-o anul trecut la Happy Channel în serialul „Iubire şi răzbunare”, a atras toate privile la aniversarea a 150 de ani a unei mărci de ceasuri de lux, a cărei ambasador este. Evenimentul a avut loc la Geneva, iar Tuba a purtat o superbă rochie roşie, asortată, evident, cu un ceas deosebit.

În ultimele luni ale anului trecut, Tuba, care este şi ambasador UNICEF, a participat la două festivaluri de film, Asian World Film Festival şi Dubai International Film Festival, şi a promovat cel mai recent film al ei, “Istanbul Kırmızısı”, în care a jucat alături de Halit Ergenç şi Mehmet Günsür.

Tuba Büyüküstün a strălucit pe covorul roşu la Geneva (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

În ceea ce priveşte viaţa personală, Tuba se iubeşte cu afaceristul Umut Evirgen. Conform posta.com.tr, cei doi au trecut şi prin câteva crize de gelozie din partea Tubei, însă relaţia lor continuă să fie solidă.

În plus, Tuba a ajuns la un acord cu fostul ei soţ, actorul Onur Saylak, cu care s-ar fi certat în urma divorţului din cauza custodiei celor două gemene ale lor, Maya și Toprak. Recent fetele au împlinit 6 ani, iar Tuba şi Onur le-au organizat o petrecere la care au participat mulţi copii, anunţă medyatava.com.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton