Homepage  / Seriale turceşti

Tuba Büyüküstün, actrița din „Fiica ambasadorului”, joacă într-un serial de succes pe Netflix

Tuba Büyüküstün, actrița din „Fiica ambasadorului”, joacă într-un serial de succes pe Netflix
8

de Ruxandra Dinca,

UPDATE, 16 august: Serialul turcesc „Another Self” / „Un alt sine” a intrat în luna august 2022 în topul celor mai urmărite seriale de pe Netflix în România.

Articolul inițial

Netflix Turcia a lansat primul trailer și a anunțat când va avea premiera serialul original „Another Self”, cu Tuba Büyüküstün în rol principal. Serialul va fi disponibil și la noi din 28 iulie, cu titlul „Un alt sine”.

„Another Self”/„Un alt sine” este primul serial în care a jucat Tuba Büyüküstün după ce a preluat de la Neslihan Atagül rolul principal din serialul „Fiica ambadasorului”, difuzat recent de Kanal D. Așa că e de înțeles că fanii superbei Tuba au reacționat cu entuziasm în fața primului trailer:

Cine mai face parte din distribuția „Un alt sine”

Serialul, al cărui titlu turcesc este „Zeytin Ağacı”, în traducere „Măslinul”, a fost realizat de cunoscuta firmă de producție OGM Pictures. Iar din distribuție mai fac parte actori pe care i-am mai văzut pe micile noastre ecrane. E vorba de Seda Bakan („O singură privire”), Boncuk Yilmaz (Narin din „Sîla”), Serkan Altunorak („Iubire și răzbunare”, „Suleyman Magnificul”), Riza Kocaoglu („Intrusul”, „Legea familiei”), dar și cântărețul Murat Boz, fostul iubit al actriței Asli Anver.

Care este povestea din „Another Self”

Deși detaliile despre scenariu sunt relativ puține, se știe că serialul „Another Self” este o dramă cu accente de comedie. Povestea urmărește trei bune prietene, interpretate de Tuba Büyüküstün, Seda Bakan și Boncuk Yilmaz, a căror viață e dată peste cap atunci când una dintre ele primește un diagnostic devastator.

Un-alt-sine-AS_104_Unit_00199_Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Primul sezon din „Another Self” are opt episoade, dar va exista și sezonul 2. Presa turcă a scris încă din octombrie anul trecut că șefii Netflix au decis să comande și sezonul 2, după ce au văzut materialul filmat. N-ar fi prima oară când se întâmplă asta, la fel s-a întâmplat și în cazul serialului turcesc „Pera Palace, miezul nopții”, cu Hazal Kaya în rol principal (primul sezon a fost lansat în martie la Netflix și se pregătește deja sezonul 2).

Bârfe de pe platourile „Another Self”

Vara trecută, atunci când a fost filmat serialul turcesc „Another Self”, tabloidele locale nu mai pridideau cu informațiile pe surse. Primul „scandal” despre care au scris s-a referit la nemulțumirea actorilor din distribuție cu privire la faptul că rolul principal i-a revenit lui Murat Boz. Acesta, aflat la primul lui rol principal din carieră, este cântăreț, și nu actor profesionist. Iar alegerea lui de către producători a fost considerată oarecum surprinzătoare.

Altă bârfă care a prins foarte repede a fost că, la filmări, Tuba Büyüküstün (care s-a despărțit în timpul pandemiei de iubitul ei) și Murat Boz, și el singur, s-ar fi cuplat. Cei doi au fost văzuți împreună la o cină, apoi la o plimbare pe Bosfor și a fost de ajuns. Zvonurile au rămas însă doar la acesta nivel, de zvonuri, iar cei doi actori nu sunt implicați în relații oficiale la momentul acesta.

foto: Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton