Homepage  / Știri

Tuba Büyüküstün și Kıvanç Tatlıtuğ au un proiect nou

Tuba Büyüküstün și Kıvanç Tatlıtuğ au un proiect nou

de Redactia Tvmania

Un zvon apărut săptămâna trecută în presa turcă a speriat fanii actorilor Tuba Büyüküstün şi Kıvanç Tatlıtuğ:  noul lor serial ar fi fost nici mai mult, nici mai puţin decât A-NU-LAT!!

Unda de şoc au forţat compania producătoare să ia o poziţie oficială.

Astfel, de pe Facebook-ul actriței Tuba Büyüküstün am aflat că scenariul de la iniţialul serial „Black White” („Siyah Beyaz”) ar fi tot în lucru, dar că ar fi fost amânat pentru o dată ulterioară. În aceste condiţii, casa de producție Ay Production pregăteşte pentru actorii Tuba Büyüküstün și Kıvanç Tatlıtuğ un nou proiect, „Brave and Beautiful” („Cesur ve Güzel”), care va ajunge pe micile ecrane în octombrie.

Cesur ve Guzel

Oficialii de la Ay Production au declarat: „Scenariul producției Black White va fi refăcut, iar difuzarea serialului va fi amânată pentru mijlocul sezonului. Pe perioada de pauză, actorii Tuba Büyüküstün și Kıvanç Tatlıtuğ vor avea un alt serial, Brave and Beautiful, a cărui premieră va fi în octombrie la Star TV Channel”.

Acum, milliyet.com.tr şi gazetevatan.com dau mai multe detalii: şi Tuba, şi Kıvanç au avut probleme cu scenariul iniţial, în care el era asasin profesionist, ea era ţinta lui. Cum ambii au zis că nu se regăsesc în rolurile cu pricina, proiectul a fost amânat (mult mai corect anulat, zic gurile rele), iar producătorii au chemat de urgenţă alţi scenarişti, pentru altă poveste.

În noul serial, „Cesur ve Güzel”, potrivit celor mai noi informaţii, ar fi vorba de o poveste de dragoste între doi tineri proveniţi din medii diferite, ale căror familii se împotrivesc relaţiei.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

1. Tuba Büyüküstün şi Halit Ergenç, ce cuplu!

2. Vaticanul îi recunoaște meritele actriței Tuba Buyukustun

3. Tuba Büyüküstün vine la Euforia într-un serial nou-nouț

4. Au apărut informații noi despre serialul lui Kıvanç Tatlıtuğ

5. Kivanç Tatlıtug are un nou serial. Cine va fi partenera lui?

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton