Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Tudor Chirilă a răbufnit după ce a fost criticat pentru o glumă la adresa unei concurente de la „Vocea României”

Tudor Chirilă a răbufnit după ce a fost criticat pentru o glumă la adresa unei concurente de la „Vocea României”
8

de Andra Stana,

Tudor Chirilă se află în centrul unei controverse, după ediția de vineri seară, de la „Vocea României” 2022. Artistul a fost aspru criticat în mediul online, după ce a spus o glumă în timpul show-ului de la Pro TV. Chirilă a spus că încălțămintea unei concurente pare să fie de la second-hand.

În ediția de vineri, 4 noiembrie, a emisiunii „Vocea României”, Tudor Chirilă a făcut o glumă la adresa unei participante la show-ul de la Pro TV. Cântărețul a spus că tânăra poartă haine de la second-hand, după ce a văzut că Irina Rimes și concurenta purtau același model de pantofi. 

Se pare că vă luați de la același second-hand”, a spus artistul.

Multă lume a descris gluma făcută de Tudor Chirilă ca fiind nepotrivită. În scurt timp a apărut și un val de critici adus artistului.

„Colegii de platou au avut suficient bun-simț să treacă peste momentul de umor aproximativ. Nu si eu, eu nu am chiar atât de mult bun-simț.Tudore, eu înțeleg că ești pe glume, pe umor, pe astea, dar să știi că mulți dintre oamenii care se uită la emisiunea asta se îmbracă de la second hand’, a fost mesajul scris de Mihai Vasilescu.

Tudor Chirilă a răbufnit după ce a fost criticat pentru o glumă la adresa unei concurente de la „Vocea României” (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Răspunsul lui Tudor Chirilă la valul de critici primit după gluma de la Vocea României 2022

De curând, Tudor Chirilă a explicat că gluma sa a fost interpretată greșit. Asta cu atât mai mult cu cât și el își cumpără haine de la second-hand, scrie libertatea.ro.

„Eu înțeleg că e nevoie de follow-eri și nu mă deranjează deloc să te ajut. Dar mai bine te-ai documenta un pic înainte să scrii aiurea. Ce zici? Eu zic că exercițiile de mânie proletară și socialism de social media să le încerci în altă parte că n-ai nimerit chiaburul. Totuși, pentru liniștea ta. Geaca pe care o port în sezonul ăsta la Vocea României e de la un second hand.”, a fost comentariul lui Tudor Chirilă.

Mai mult, artistul a ținut să explice că geaca sa de la second-hand, pe care a purtat-o și la „Vocea României”, a costat doar 1 leu.

„Mai mult, geaca de piele din sezonul ăsta de la Vocea României a costat 1 leu într-un second hand din Giurgiu. Dacă ai fi ascultat un pic din muzica mea ai fi știut că în perioada Vama Veche am scos un album numit Fericire în rate. Iar unul din cântece se numește La radio. Si este o pledoarie pentru o viață simplă la adăpost de urmărirea iluziilor materiale ca formă de bunăstare sufletească”, a continuat Chirilă.

Cum arată geaca de un leu purtată de Tudor Chirilă la Vocea României

În ceea ce privește geaca pe care Tudor Chirilă ar fi luat-o cu 1 leu, aceasta se află în garderoba sa de 4 ani, scrie libertateapentrufemei.ro.

chirila-geaca-verde-1-leuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 8

„Geaca asta e preferata mea în perioada asta și cea mai ieftină achiziție pe care am făcut-o vreodată. Povestea ei: eram la Vocea României, în semifinale cred și mă tot învârtem pe lângă Eniko, stilistul showului (n.r. Eniko Szanto), să văd cum îi îmbracă pe concurenți.

Am văzut geaca, am pus-o pe mine, m-am uitat într-o oglindă și am întrebat a cui e.

«A ta», a zâmbit Eniko.

Cum, a mea?

Păi și cât trebuie să-ți dau?

«Un leu. Am luat-o de la un târg de haine cu un leu».

Încă îi sunt dator lui Eniko leul ăla”, povestea Tudor despre geaca verde.

Așa cum se vede în imaginile de mai jos, Tudor Chirilă a purtat celebra geacă verde, din piele, chiar și la „Vocea României” 2022.

Sursa foto: Instagram, libertateapentrufemei.ro

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton