Homepage  / Vedete româneşti

Tudor Giurgiu s-a căsătorit religios cu Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac

Tudor Giurgiu s-a căsătorit religios cu Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac
4

de Roxana Mirea,

Tudor Giurgiu s-a căsătorit religios cu Andreea Vasile, sâmbătă, 17 septembrie 2022. Andreea a devenit cunoscută după ce a participat la „Big Brother”, în 2003. Pe de altă parte, ea a avut o relație și cu Mihai Bendeac, înainte de a-și găsi fericirea în brațele lui Tudor Giurgiu.

Tudor Giurgiu s-a căsătorit religios cu Andreea Vasile

Tudor Giurgiu s-a căsătorit religios cu Andreea Vasile, sâmbătă, 17 septembrie 2022. Anunțul despre căsătoria lor a fost împărtășit de către actrița Elvira Deatcu. Aceasta a scris pe Instagram că nu avea cum să lipsească de la cununia religioasă a celor doi, având în vedere că nu a putut să fie prezentă la cununia civilă. Elvira Deatcu a publicat și imagini de la cununia religioasă a lui Tudor Giurgiu cu Andreea Vasile. Într-o imagine, apare și Domnica Cîrciumaru.

„Hello! Andreea și Tudor continuă saga unirii destinelor”… așa începea invitația. Dacă la civilă n-am ajuns, la cea religioasă nu puteam lipsi! Iubire, umor și înțelepciune vă doresc, dragii mei @andreeavasiles și @tudor_giurgiu”, a scris Elvira Deatcu pe Instagram.

Tudor-Giurgiu-s-a-casatorit-religios-cu-Andreea-fosta-logodnica-a-lui-Mihai-Bendeac-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Cine este Andreea Vasile, soția lui Tudor Giurgiu

Andreea Vasile, în vârstă de 38 de ani, este actriță și a devenit cunoscută în anul 2003 prin participarea la un reality show, la „Big Brother”, și ulterior s-a remarcat în lumea teatrului, scrie libertatea.ro.

Într-o perioadă, ea a jucat alături de Mihai Bendeac. Cei doi au trăit o poveste de dragoste și chiar au avut parte de o logodnă neîmplinită. Relația dintre Mihai Bendeac și Andreea s-a încheiat cu mai mulți ani în urmă, iar acum ea a cunoscut fericirea în brațele lui regizorului Tudor Giurgiu. Andreea Vasile și Tudor Giurgiu au împreună un băiețel pe nume Alexandru Mihai.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton