Homepage  / Filme Online / SkyShowtime

„Tulsa King” e disponibil la SkyShowtime. Ce trebuie să știți despre primul serial tv în care joacă Sylverster Stallone

„Tulsa King” e disponibil la SkyShowtime. Ce trebuie să știți despre primul serial tv în care joacă Sylverster Stallone
4

de Ruxandra Dinca,

Serialul „Tulsa King” este disponibil și în România, odată cu lansarea platformei de streaming SkyShowtime. Producția marchează o premieră în îndelungata și titrata carieră a lui Sylvester Stallone, fiind primul său serial de televiziune.

În serialul „Tulsa King”, o dramă cu accente comice, Sylverster Stallone îl interpretează pe Dwight Manfredi, zic Generalul, un mafiot de vârsta a treia trimis la țară să facă bani. Și, pentru că vorbim de Stallone, care și-a scris scenariile toată viața, acesta și-a ajustat rolul după cum și-a dorit, implicându-se în „Tulsa King” și în calitate de producător.

„După „Rocky”, oamenii cred că sunt un pic rablagit. Sau, după „Rambo”, că sunt monosilabic, periculos și antisocial. Ceea ce vedeți ca Dwight este ceea ce sunt. Așa sunt eu”, a povestit Stallone, citat de Yahoo, apropo de personajul său. Acesta trebuia să fie inițial un dur, veșnic înnegurat, însă Stallone este cel care s-a opus.

„Am jucat rolul de serios. Pot să fac pe durul oricât, dar vreau și altceva. Rolul acesta este altfel tocmai pentru că e vorba de un tip care nu vrea să rănească pe nimeni”, a explicat Stallone, citat de Den of Geek.

„Tulsa King” e disponibil la SkyShowtime. Ce trebuie să știți despre primul serial tv în care joacă Sylverster StalloneIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Care este povestea

Mafiotul Dwight Manfredi (Sylvester Stallone), poreclit Generalul, are o problemă. 25 de ani a făcut închisoare și a refuzat să-și trădeze „colegii”. Acum, abia eliberat, se așteaptă să fie primit cu brațele deschise de șef și răsplătit pe măsură.

Însă lucrurile s-au schimbat: șeful lui nu mai e șef, afacerile nu mai merg ca altădată și, spre uluirea sa, i se cere să plece la dracu-n praznic – la Tulsa, Oklahoma, mai precis – pentru a pune bazele unei operațiuni noi. Cum altceva mai bun nu are de făcut, Manfredi se conformează totuși – nu înainte de a împărți un pumn bine plasat.

În Tulsa, mafiotul nostru de 74 de ani din New York, un tip de modă veche, citit și cu simțul umorului, începe imediat să-și contruiască o rețea de colaboratori. Descoperă o sursă de venit pe care o „impozitează”, renegociază contracte, își găsește un șofer descurcăreț (Jay Will), se împrietenește cu proprietarul (Garrett Hedlund) unui bar, ba chiar are o aventură de-o noapte cu o tipă sexy (Andrea Savage).

Însă în tot acest timp, problemele nu sunt niciodată foarte departe de Manfredi. Mai ales după ce află că tipa sexy cu care s-a culcat este în viața de zi cu zi agent federal ATF.

„Tulsa King”, creat de celebrul Taylor Sheridan

Sylverster Stallone ține capul de afiș al serialului „Tulsa King”, însă producătorii au adunat în jurul lui o echipă de actori talentați, unele dintre personajele secundare fiind de-a dreptul remarcabile. Acesta este cazul lui Martin Starr, care îl joacă pe nefericitul proprietar al magazinului de marijuana „impozitat” de Manfredi, dar și al lui Jay Will, șoferul lui Manfredi.

În „Tulsa King” mai apar Dana Delany („Autopsia crimei”) și Annabella Sciorra, Garrett Hedlund („Mudbound”) și Andrea Savage („Veep”).

Primul sezon din „Tulsa King”, creație a celebrului producător Taylor Sheridan, are 9 episoade (la noi, SkyShowtime le lansează câte unul pe săptămână). În SUA, serialul a avut premiera în noiembrie anul trecut, la Paramount+, iar lansarea s-a bucurat de un asemenea succes, încât sezonul 2 a fost comandat aproape imediat.

Nu numai că se va face și sezonul 2, dar e posibil, scrie Collider, ca producătorii să extindă universul „Tulsa King” cu alte spin-off-uri, după modelul „Yellowstone”, serial creat de același Taylor Sheridan (și „Yellowstone” este disponibil la SkyShowtime, în România).

Ce știm despre sezonul 2

În sezonul 2 din „Tulsa King” sunt așteptați să apară toți actorii importanți ai serialului. Însă, în momentul de față, echipa are o problemă: caută un nou producător principal, asta după ce Terence Winter („Clanul Soprano”, „Boardwalk Empire”), responsabil pentru sezonul 1, a renunțat la post. Motivul, scrie Variety, ar fi diferențele de viziune dintre Winter și creatorul serialului, Taylor Sheridan.

Se știe, de asemenea, datorită unor articole din presa locală, că sezonul 2 din „Tulsa King” nu se va mai filma în Tulsa și Oklahoma City, ca primul sezon. Cât despre o eventuală dată pentru premiera noilor episoade, încă nu e nimic oficial. Fanii speră însă ca noile episoade să fie lansate în noiembrie, la un an de la premiera sezonului 1.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton