Homepage  / Știri

Toate filmările pentru filmele și serialele tucești au fost amânate

Toate filmările pentru filmele și serialele tucești au fost amânate
7

de Roxana Mirea,

După cutremurele devastatoare care au lovit Turcia și Siria, mulți producători de film turci au răspuns rapid la cererile de ajutor și au trimis fonduri pentru a ajuta victimele. Toate filmările pentru filmele și serialele turcești au fost amânate, iar la televizor nu se mai difuzează seriale.

Echipele serialelor Golden boy, Totul pentru familia mea sau Șerbet de afine, au oprit filmările

Sindicatul celor care lucrează în industria cinematografică a cerut companiilor de producție să trimită de urgență echipamentele de care dispun în zonele devastate de cutremure. Societățile de producție din Turcia dispun de o flotă semnificativă de remorci, generatoare, corpuri de iluminat și alte echipamente de care este nevoie chiar acum în zonele afectate de dezastru, scrie presa din Turcia.

În prezent, se organizează lucrări pentru a livra generatoare, remorci și ajutoare alimentare în zona afectată de cutremur. Există o problemă foarte gravă cu logistica; camioanele cu ajutoare umanitare sunt blocate pe drumuri. Acum, un lucru important îl reprezintă coordonarea eforturilor, astfel încât ajutorul să ajungă la cei care au nevoie.

Major earthquake strike southern Turkey and northwest Syria.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Asociația Producătorilor de Film și Televiziune a dat publicității un comunicat în care afirmă că membrii săi au luat o pauză de la filmările pentru filme și seriale de televiziune pentru a-i ajuta pe cei afectați. Aproape toate companiile de producție importante din țară au încetat filmările, iar posturile de televiziune nu vor difuza seriale în această săptămână. De asemenea, se organizează teledon (adică o strângere de fonduri difuzată la televizor care poate dura mai multe ore sau chiar zile), iar actorii donează bani.

La două zile de la cutremurele de peste 7 grade pe scara Richter care au lovit Turcia și Siria, cel puțin 11.000 de persoane au murit, iar alți zeci de mi de oameni sunt răniți. Salvatorii se luptă în continuare să îi scoată pe oameni de sub ruine.

Suesa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton