Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Turcul Kaan Urgancioğlu este foarte ocupat. Cu ce actrițe joacă vara asta Emir din „Dragoste infinită”

Turcul Kaan Urgancioğlu este foarte ocupat. Cu ce actrițe joacă vara asta Emir din „Dragoste infinită”

de Redactia Tvmania

După serialul turcesc de succes „Dragoste infinită” („Kara Sevda”, 2015-2017, al cărui sezon 2 se vede din 5 iulie la postul TDC), în care l-a interpretat pe maleficul Emir (rivalul lui Kemal, jucat de Burak Özçivit), Kaan Urgancioğlu a ales să stea câțiva ani departe de filmări și să călătorească. 

 

Perioada lui sabatică s-a terminat, iar în 2019 a revenit pe platouri alegând ca primul său proiect după „Dragoste infinită” (serial premiat cu un Emmy International) să fie o producție pentru Netflix, mai exact un serial cu adolescenți, „Love 101”, care poate fi urmărit în prezent pe cunoscuta platformă online, tradus la noi  „Iubirea: Curs pentru începători”. 

Kaan Urgancioğlu a terminat filmările și la sezonul doi din „Love 101”, așteptat anul acesta tot la Netflix, iar pentru vara aceasta actorul în vârstă de 40 de ani are în desfășurare două proiecte noi, despre care puteți citi mai jos. 

 

Filmul „Sen Yaşamaya Bak”, tot la Netflix

Pelicula „Sen Yaşamaya Bak” (în traducere „Trăiești”), produsă de Netflix în colaborare cu TAFF Pictures, compania lui Timur Savcı (companie care a realizat „Suleyman Magnificul”, printre altele), este regizată de Hakan „Ketche” Kirvavac, iar filmările au început deja pe 21 iunie și vor dura cinci săptămâni, anunță dizidoktoru.com. 

Cel care a confirmat știrea este chiar Ketche. „Să avem noroc cu noul film!”, a scris el pe Instagram. În această peliculă, Kaan Urgancioglu îi va da replica actriței Asli Enver, protagonista din serialul „Mireasa din Istanbul” (2017-2019). 

„Sen Yaşamaya Bak” va fi o dramă romantică, iar Asli (pe care am văzut-o până nu de mult la Happy Channel în „Alegerea”, 2020) va interpreta rolul unei mame puternice. Conform medyanotu.com, filmul va putea fi văzut la Netflix la începutul anului viitor. 

https://www.instagram.com/p/CQgFU0gsAPq/

 

Serialul „Yargi”, la Kanal D Turcia

Pınar Deniz („Patria mea esti tu!”, foto) și Kaan Urgancıoğlu vor face din nou pereche după serialul „Iubirea: Curs pentru începători”. În luna august, ei vor începe filmările la un serial dramatic, care va fi difuzat la postul turcesc Kanal D cel mai probabil spre sfârșitul anului. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

 

Conform posta.com.tr, producția se numește „Yargi”/ „Judecată”, iar acțiunea se se va petrece într-un birou de avocatură. Pe fundalul unor rivalități puternice între cele două personaje principale (jucate de Pinar și Kaan) se va naște o poveste de dragoste pasională. 

Serialul, al cărui scenariu este scris de Sema Ergenekon („Gülperi”, „Dragoste de contrabandă”, „Trandafirul negru”), fusese inițial anunțat pentru alt post tv, dar din cauza unor neînțelegeri, proiectul a fost anulat. Compania Ay Yapım, cea care îl realizează, a reușit însă să bată palma cu cei de la Kanal D. 

Astfel, anul acesta, telespectatorii turci vor putea să vadă producția „Yargi”, despre care presa a scris că ar fi varianta turcească a serialului american „Costume” („Suits”).

 

Pe cine joacă în „Love 101”

Producția „Love 101” („Așk 101”), tradusă la noi „Iubirea: Curs pentru începători”, prezintă peripețiile, poveștile de dragoste și dramele prin care trec câțiva liceeni din Turcia anilor ‘90. În acest serial cu accente comice, care a fost lansat în aprilie 2020, Kaan îi dă viață lui Kemal, un antrenor de baschet temperamental pe care elevii vor să-l cupleze cu profesoara lor preferată, Burcu (Pinar Deniz). Sezonul 2 al serialului urmează să aibă premiera anul acesta la Netflix.

https://www.instagram.com/p/B_DDlKbJzk-/

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton