Homepage  / Știri

Turneul de la Dubai | Meciul Simonei Halep, transmis diseară de Digi Sport

Turneul de la Dubai | Meciul Simonei Halep, transmis diseară de Digi Sport

de Redactia Tvmania

În Dubai Simona Halep este, pentru prima oară, principala favorită a unui turneu de categoria Premier 5 sau mai mare. Astăzi, de la ora 19.00, numărul 4 mondial debutează in Turneul de la Dubai. Meciul este, în direct şi în exclusivitate, pe Digi Sport 2.

TENNIS-WTA-SIN

„Vreau să mă bucur de acest turneu, nu să mă gândesc la faptul că sunt principala favorită. Voi lua fiecare meci în parte, indiferent ce cap de serie sunt şi indiferent dacă Serena e sau nu aici”, a afirmat Simona Halep, numărul patru mondial, pentru site-ul WTA.

Simona Halep o va întâlni în runda a doua, la Dubai, pe Daniela Hantuchova (Slovacia), o jucătoare aflată în mare formă, după ce a câştigat duminică titlul la Pattaya City (Thailanda), iar apoi a învins-o pe germanca Mona Barthel, luni, în primul tur la Dubai, cu 7-6(5), 3-6, 6-3, după mai bine de două ore şi jumătate de joc. După meciul din Fed Cup, unde România a reuşit să învingă Spania, Simona Halep speră într-o evoluţie foarte bună în Dubai.

”După Australian Open am jucat în Fed Cup pentru ţara mea, în sală, iar acum sunt la Dubai. Nu este uşor pentru mine să mă adaptez, dar sunt de câteva zile la Dubai, mă antrenez din greu şi sper că voi fi pregătită. Resimt un pic de presiune pentru că sunt principala favoărită, dar sunt totuşi relaxată şi voi lua fiecare meci în parte”, a mai spus Simona Halep.

Principala favorită a Turneului din Dubai a învins-o pe adversara sa de astăzi, Daniela Hantuchova, în toate cele trei meciuri pe care le-au disputat până acum. Simona Halep joacă primul său meci, la Dubai, astăzi, de la 19.00, în direct la Digi Sport 2.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton