Homepage  / Articole

Turneul lui Charlie Sheen se poticneşte

Turneul lui Charlie Sheen se poticneşte

de Redactia Tvmania

Charlie Sheen (45 de ani) a pornit săptămâna trecută în mult-anticipatul său turneu “Torpila mea violentă a adevărului/Înfrângerea nu-i o opţiune” – un variete la limita dintre stand-up şi interviu public care îl va purta pe controversatul actor prin 20 de oraşe.

Dacă debutul de sâmbăta trecută, din Detroit, a fost un dezastru – Sheen a intrat în forţă, alături de “zeiţe”, adică cele două iubite ale sale, dar a fost huiduit apoi la scenă deschisă -, continuarea din Chicago a fost bine primită.

“Nu e amuzant”

În faţa celor 5.100 de fani din Detroit, excentricul actor, care a fost concediat recent din sitcom-ul “Doi bărbaţi şi jumătate”, a intrat în scenă după un montaj de scene din cele mai cunoscute filme ale sale (“Plutonul”, “Wall Street”, etc.), în uralele publicului.

Pe parcursul celor 70 de minute, însă, Sheen a ajuns să fie huiduit de fani, care şi-au cerut chiar banii înapoi la ieşire. “Nu e făcut pentru asta. Nu e amuzant”, a declarat un martor, citat de Omg.yahoo.com.

Cunoscut pentru stilul tumultuos de viaţă şi abuzul de droguri şi alcool, starul a fost aşteptat cu braţele deschise în primele oraşe de fanii care se aşteptau la incoerentul dar amuzantul Charlie Sheen din recentele interviuri care au făcut senzaţie pe internet.

Dacă chefurile monstruoase şi atacurile la adresa şefilor i-au adus concedierea din “Doi bărbaţi şi jumătate”, Sheen se aşteaptă la un profit frumuşel de la turneul de o lună, însă doar dacă performanţa sa seamănă mai mult cu cea din Chicago.

“Cred că e un show al dracului de mişto”

În a doua seară a turneului, actorul s-a descurcat mult mai bine. A fumat ţigară de la ţigară, s-a îmbrăcat cu tricoul unui fan aşezat în primele rânduri şi a discutat deschis cu publicul din sală.

Printre altele, el a vorbit inclusiv despre îndrăgitul “Doi bărbaţi şi jumătate”, difuzat la noi de Pro Cinema, în care deţinea rolul principal şi în care ar vrea să revină.

“Dacă îmi spun: «Uite-ţi slujba înapoi», o să mă întorc la treabă”, a explicat el. “Cred că e un show al dracului de mişto!”.

Pe de altă parte, nici la o lună după ce i-a atacat pe oficialii reţelei producătoare, CBS, şi pe creatorul Chuck Lorre, Sheen nu şi-a îndulcit părerile despre aceştia.

“Îi doare în c..r că am fost beat vreme de opt ani. Bani, audienţe, bani, audienţe!”, s-a înfierbântat actorul. El a părăsit scena după puţin peste o oră în aplauzele celor peste 3.000 de fani din Chicago.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton