Homepage  / Știri

„TVmania” a fost la filmările pentru „Selfie 2: Cum să te măriţi în 3 zile”

„TVmania” a fost la filmările pentru „Selfie 2: Cum să te măriţi în 3 zile”

de Redactia Tvmania

Este 28 aprilie, ziua 22 (din 32) a filmărilor la „Selfie 2: Cum să te măriţi în 3 zile” (titlul este provizoriu), continuarea celui mai urmărit film românesc din cinematografele noastre în 2014 (de unde şi Premiul Gopo aferent).

„TVmania” e la Romaero Băneasa, alături de cele 150 de persoane (actori, echipă de filmare, figuranţi – a căror desfăşurare de forţe a început de la 05.00 dimineaţa) care umplu astăzi cadrele trase cu insistenţă şi determinare de regizoarea Cristina Iacob.

Ce vedem în jur? Autobuzul cu „bere blondă de calitate superioară” al lui Nea Ceauşu (Răzvan Vasilescu) din primul film, pe care tronează acum sloganul „Coana Leana. E bună şi caldă”; 5 avioane vechi; un preot cu umbrelă; trupe antitero înarmate în două dube colantate în dimineaţa cu pricina şi mânuind două bucăţi câini lupi (Diga şi Hayabusa – căţeluşe de expoziţie de meserie, aflate la debut pe marele ecran); un lăutar împrumutat de la restaurantul „Lacrimi şi sfinţi” al lui Mircea Dinescu, care cântă cu foc „Trenule, maşină mică”.

Pe platou se strigă indicaţii („Motor!”), se lămuresc detalii de continuitate scenaristică („CE ochelari a avut acordeonistul?”) şi Vlag Logigan (Magi, în film) exclamă entuziast, după trei ore de duble, „Abia m-am încălzit!”.

Credit foto: Adi Marineci pentru ZAZU FILM

În centrul scenariului stă un pariu dintre eroinele Roxy (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) şi Ana (Flavia Hojda): care se mărită prima în trei zile? Şi al doilea film va avea guest-staruri celebre de pe meleaguri mioritice (ştim cine, dar n-avem voie să zicem!). Iar cei 66 de actori şi cei 70 de membri ai echipei filmează de la începutul lunii în Bucureşti şi împrejurimi (Snagov, Bragadiru, Ilfov), prin cluburi ori în teatrul La Scena.

A fost greu, ne confirmă şi actorii, şi producătoarea Cristina Dobriţoiu: s-a filmat şi 12 nopţi „grele, cumplite”, de la 11.00 noaptea la 11.00 ziua, în frig, la înălţime (pe acoperişuri), dar „oboseala o simţeai acasă când te puneai în pat, că pe set n-ai timp să oboseşti” (Olimpia Melinte).

Dacă pentru glumeţul Levent Sali (Mihai, în poveste) cea mai grea scenă a fost cea de sex, Olimpia ne spune că s-a chinuit cu faptul că personajul ei e studentă la imagine:

„Multe dintre cadrele pe care le filmez eu o să apară în film şi asta a fost o provocare frumoasă, pentru că am învăţat lucruri noi la camera mea mică cu care mă joc şi care e obiectul muncii pentru Roxy”.

În noul film, aceasta din urmă „s-a maturizat şi trece printr-o perioadă foarte dificilă, se împacă cu ea însăşi abia la final. Dacă în primul (film) aveam 10 kg în plus puse pentru Roxy şi mă simţeam rău din cauza felului în care arăt, acum le-am dat jos, în schimb se întâmplă nişte lucruri în sufletul meu care îmi dau bătăi de cap”, ne-a explicat actriţa în încheiere.

Te-ar putea interesa și:

Au început filmările pentru „Selfie 2: Cum să te măriți în 3 zile”

A început pre-producţia la „Selfie 2”: „Cum să te măriţi în trei zile”

Ce vedete au venit la premiera de gală “#Selfie”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton