Homepage  / Știri / Televiziune

TVR 1 difuzează în weekend, în direct, meciul Lucian Bute – Andrea Di Luisa

TVR 1 difuzează în weekend, în direct, meciul Lucian Bute - Andrea Di Luisa

de Redactia Tvmania

TVR 1 va difuza în direct, duminica aceasta, de la ora 05.00, partida de box dintre Lucian Bute şi italianul Andrea Di Luisa. Meciul va avea loc la Montreal, în Centre Bell.

Lucian Bute

Duminică, de la ora 17.15, TVR 1 va transmite reluarea meciului.

Lucian Bute a fost absent de pe ringul de box timp de aproape 2 ani. Dacă va câștiga partida, el va avea şansa ca în următorul meci să lupte din nou pentru titlul mondial.

Lucian Bute şi-a apărat centura de campion al versiunii IBF timp de 5 ani în 9 partide, record de durată pentru un pugilist român la profesionişti. În întreaga istorie a boxului profesionist, doar patru români deţin titlul mondial: Mihai Leu, Leonard Doroftei, Adrian Diaconu şi Lucian Bute.

Andrea Di Luisa este deţinătorul titlului de campion al Uniunii Europene la categoria supermijocie. Are în palmares 19 lupte, dintre care 17 victorii şi două înfrângeri.

Lucian Bute are în palmares 33 de meciuri, dintre care 31 de victorii şi două înfrângeri. Bute are 35 de ani, iar italianul, născut la Napoli, 33 de ani. Partida de duminică dimineaţă este primul meci al lui Lucian cu alt antrenor în colţ decât Stefan Larouche. Noul antrenor este Howard Grant.

Meciul dintre cei doi se transmite direct în Statele Unite, Canada, Italia, Rusia şi Marea Britanie, iar pentru telespectatorii TVR este comentat de Narcis Şelaru.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton