Homepage  / Știri / Televiziune

TVR 1 redifuzează serialul coreean „Furtună la palat”

TVR 1 redifuzează serialul coreean „Furtună la palat”

de Redactia Tvmania

TVR 1 transmite din 26 noiembrie un nou serial coreean, „Furtună la palat”, care va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 17.10.

După finalul serialul „Prinţul Jumong”, TVR 1 aduce pe același tronson, tot o producție istorică sud coreeană, care a mai fost pe postul public în 2009.

„Furtună la palat” / „Yi San” (2007) face parte din seria „Legendele palatului” și aduce în prim plan viața regelui Jeong Jo (Seo-jin Lee), cel de-al 22-lea rege al dinastiei Joseon.

Povestea începe la palatul regal Changgyeong, la jumătatea secolului 18, când micul Yi San trăieşte o dramă care-i va marca toată viaţa: bunicul lui, regele, îşi execută propriul fiu – pe Sado, tatăl lui Yi San – de teamă să nu fie detronat de acesta. Yi San devine astfel prinţ moştenitor şi se va dovedi demn de acest titlu. De-a lungul a 40 de ani, ca prinţ şi, mai târziu, ca rege, el va domni cu inteligenţă şi cu simţul dreptăţii, fără să se rătăcească în labirintul intrigilor politice, şi având mereu ca sprijin iubirea care-l leagă de frumoasa Song-Yeon.

La fel ca celelalte seriale coreene difuzate la noi, producţia mizează pe un element tradiţional coreean, arta acestei țări. 

Serialul are 77 de episoade și un premiu pentru cea mai bună regie.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton