Homepage  / Știri / Televiziune

TVR anunță premiera unui nou serial documentar. Când începe „Prietenii neobişnuite”, seria filmată în 4K

TVR anunță premiera unui nou serial documentar. Când începe „Prietenii neobişnuite”, seria filmată în 4K
4

de Andra Stana,

De multe ori vedem cum prietenii frumoase se leagă între reprezentanți ai unor specii de animale care, aparent, nu ar avea nimic în comun. Este și cazul câinilor, care nu sunt doar cei mai buni prieteni ai omului - prin camaraderia şi devotamentului lor - ci își pot găsi tovarăși de joacă ca broaştele ţestoase, gheparzii, maimuţele, păsările şi chiar delfinii. Din 27 decembrie, de luni până  vineri, de la ora 17:30, TVR 2 va difuza o uimitoare serie documentară cu titlul „Prietenii neobişnuite” (Dog’s Best Friend, Canada, 2014 şi 2019).

„Prietenii neobișnuite” începe la TVR 2

V-ați fi închipuit că un câine neastâmpărat își va găsi tovarășul de joacă ideal într-un pui de tigru pe nume Thunder? În același timp, în Oklahoma, un pit-bull dezvoltă o legătură frumoasă cu un bou de două tone.

Sunt doar două dintre relațiile puțin probabile prezentate de seria documentară „Prietenii neobişnuite”. Astfel se demonstrează că legături sincere pot apărea între specii de animale atât de diferite.

Încă de la primele episoade, „Prietenii neobişnuite” a devenit un serial îndrăgit de iubitorii de animale.

Seria dezvăluie povești adevărate și evenimente din culisele unora dintre cele mai ciudate prietenii canine din întreaga lume. Poveștile originale sunt filmate în 4K, iar fiecare episod urmărește câte două perechi de amici unici.

Vom vedea animalele în timp ce se joacă împreună sau în momente de tandrețe și, prin interviurile luate proprietarilor sau îngrijitorilor lor, martori ai relațiilor neobișnuite, vom afla cum s-au întâlnit și povestea prieteniei lor.

Prietenii-neobisnuiteIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Sara Marino și Scott Bainbridge sunt gazdele emisiunii de la TVR 2

O narațiune ușoară și plină de umor se adaugă la ritmul poveștilor, iar telespectatorii vor descoperi, alături de gazdele Sara Marino și Scott Bainbridge, unele dintre cele mai surprinzătoare istorii despre apropieri și reacții în contextul raselor. Mai mult, cei interesați vor învața de la specialiștii intervievați despre comportamentul tradițional al animalelor.

Comentariile experților se adaugă dinamicii serialului, iar telespectatorii se bucură de informații despre psihologia canină în timp ce sunt martori la poveștile care se desfășoară pe micul ecran.

Nu ratati, de luni până vineri, de la ora 17:30, „Prietenii neobişnuite” (Dog’s Best Friend, Canada, 2014 şi 2019) la TVR 2.

Sursa foto: TVR 2

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton