Homepage  / Știri / Seriale coreene

Galerie FOTO | TVR vrea din nou seriale coreene din această iarnă

Galerie FOTO | TVR vrea din nou seriale coreene din această iarnă

de Redactia Tvmania

Consiliul de Administrație al TVR a decis, zilele trecute, să înceapă negocierile pentru achiziționarea drepturilor de difuzare a două seriale istorice sud-coreene.

Moda serialelor coreene a fost lansată de postul public în 2009, o dată cu producția ”Giuvaierul palatului” (transmisă între iulie-octombrie), povestea primei femei medic din Coreea secolului al XV-lea, și a fost urmată de alte seriale din seria denumită generic de TVR ”Legendele palatului”.

Al doilea serial, ”Furtună la palat” (difuzat între octombrie- februarie 2010), a avut și mai mulți fani decât precedenta, pentru ca a treia producție (”Secretele de la palat”, difuzată în februarie-mai 2010) să fie și ea un succes la TVR (fiind depășit în audiențe doar de ”O dată-n viață” și meciuri din Liga Campionilor la postul public) și să pună probleme serioase posturilor comerciale. De altfel, în 2010, producțiile coreene depășeau în audiențe celelalte seriale (”Furtună la palat” a fost cel mai vizionat serial al anului, depășind ”Narcisa sălbatică” – Antena 1, ”Iubire și onoare” – Acasă, și ”State de România” – Pro TV).

În 2014, o dată cu venirea lui Stelian Tănase ca director general, serialele coreene schimbă tronsonul orar (sunt mutate de la ora consacrată – 18.20 – înainte de ora 17.00), apoi nu mai sunt cumpărate altele noi.

Sperăm ca începând cu perioada sărbătorilor de iarnă să putem încânta din nou telespectatorii cu producţii coreene noi, de succes, au confirmat reprezentanții Serviciului Achiziții Programe și licențe Film al TVR.

Mai jos, am adunat informaţiile esenţiale despre toate producţiile sud-coreene difuzate de postul nostru naţional de televiziune din seria ad-hoc numită „Legendele Palatului”.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3266″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”default” ID=”208834″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton