Homepage  / Vedete româneşti

Uimitor cât de talentată este fiica lui Codin Maticiuc. Modul în care Smaranda a reușit să impresioneze pe toată lumea

Uimitor cât de talentată este fiica lui Codin Maticiuc. Modul în care Smaranda a reușit să impresioneze pe toată lumea
7

de Roxana Mirea,

Codin Maticiuc este un tată mândru, mai ales când vede cât de talentată este fiica lui, Smaranda, la aproape patru anișori. Fetița are un simț artistic foarte dezvoltat și promite să devină o scriitoare de succes, într-o bună zi. Dovada acestui lucru o reprezintă mesajul lui Codin Maticiuc, care a dezvăluit ce spunea fiica lui cea mare în timp ce privea pe fereastră.

Fiica lui Codin Maticiuc uimește cu talentul ei

Codin Maticiuc și Ana Pandeli trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani de zile. Din iubirea celor doi, au venit pe lume două fetițe, Smaranda și Ilinca. În plus, Ana mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, pe care actorul din „Clanul” îl iubește ca pe propriul copil.

În urmă cu puțin timp, Codin Maticiuc a publicat pe rețelele sociale un mesaj prin care a demonstrat cât de talentată este fiica lui cea mare, Smaranda, care are aproape patru ani. Micuța este foarte talentată atunci când vine vorba de arta cuvintelor și promite să devină o scriitoare de succes. Tatăl ei a împărtășit cu fanii lui ce spunea Smaranda în timp ce privea pe fereastră și cât de profund se exprima vorbind despre florile care au pierit din cauza frigului.

fiica-lui-codin-maticiuc-uimeste-cu-talentul-ei-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Smaranda, la 3 ani și 9 luni, privind afară pe geam. Citatul este exact, nu este nimic adăugat sau omis.

`Uite cum bate vântul fără frunze, e iarnă. Și e frig. Și toate florile mele au pierit, florile mele colorate care-mi dădeau speranță să fiu fericită în fiecare dimineață, frumoasele mele, iubitele, micuțele mele, speranțele mele… Cred că le-a durut frigul.`”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton