Homepage  / Știri / Televiziune

„Uite cine dansează!” (Pro TV), momentele-cheie ale ediției cu numărul 3. O nouă pereche a fost eliminată

„Uite cine dansează!” (Pro TV), momentele-cheie ale ediției cu numărul 3. O nouă pereche a fost eliminată
10

de Redactia Tvmania

 

Perechile rămase în competiție au prezentat luni, în cea de-a treia ediție „Uite cine dansează!” de la Pro TV, coregrafii de dansuri tradiţionale de pe întreg mapamondul: dans grecesc, dans hawaian, dans indian, rusesc, arăbesc, evreiesc, dans tirolez, dans african și country.

La final, o pereche a fost eliminată, fiind ultima în clasamentul format din notele primite de la cei patru jurați și voturile telespectatorilor.

În urma unei accidentări la menisc, Anca Sînă Serea nu a putut să-și prezinte luni seară dansul pregătit împreună cu coregraful ei, Nicolai Curnic, însă zilele acestea va face recuperare pentru a putea reintra în luptă în ediția a patra „Uite cine dansează!”, de luni, 27 martie.

Anca Serea, Nicolai Curnic si Mihaela Radulescu

Chiar dacă și-a dorit foarte mult să danseze, pentru Anca a fost mult mai bine să-și menajeze piciorul și, cu lacrimi în ochi a declarat:

”Îi cer scuze lui Nicolai, îmi pare rău… Eu știu că e cel mai bun. Contează foarte mult că și-a dat silința să mă învețe, chiar dacă eu nu sunt super talentată, el în continuare își dă toată silința. Îmi pare rău că nu am știut ce să fac și am fost pusă în încurcătură. Mi-aș fi dorit să arăt dansul pe care l-am învățat… O să-mi fie greu să stau una sau două zile acasă și nu o să fiu liniștită știind că am un nou dans de învățat. O să merg zilnic la recuperare și sper să mă fac bine repede și să pot dansa”, a declarat Anca Serea.

Joseph Hadad și Georgiana Căiță au părăsit competiția

Joseph Hadad și Georgiana Căiță au adus la „Uite cine dansează!” dansul evreiesc tradițional. Concurenții, împreună cu baletul emisiunii, au prezentat un moment plin de forță și vitalitate însă nu a fost un dans perfect, iar acest lucru a fost depunctat atât de jurați, cât și de telespectatori.

Joseph și Georgiana au fost eliminați din competiție, însă și-au păstrat spiritul vesel și pozitiv.

”Mulțumesc, Pro TV, pentru oportunitatea pe care mi-a dat-o. Într-adevăr, pentru mine ăsta e încă un capitol în viață. Pentru mine a fost una dintre marile provocări în viață, ceva care nu e legat nicidecum de profesia mea. Am văzut pe scenă artiști adevărați, talentați și care mi-au fost sursă de inspirație la repetiții.

Perioada aceasta scurtă în show mi-a dat o perspectivă diferită. Am cunoscut oameni frumoși și am relaționat cu ei. Vreau cu ocazia asta să le mulțumesc din nou tuturor, juriului, prezentatorilor, concurenților, echipei de producție, echipei de dansatori pentru gândirea lor pozitivă și pentru încredere, dar mai ales echipei mele, care a format cea mai tare galerie de susținere.

De asemenea, nu în ultimul rând, să nu uităm că frumusețea acestui proiect stă în show, dar mai ales în cauza colectivă, de a sprijini fundația Hope and homes for children. Asta e ceea ce contează la final, destinația eforturilor tuturor.”, a spus Joseph Hadad.

Dansurile din cea de-a treia ediție „Uite cine dansează!” și notele primite de concurenți, în galeria foto de mai jos:

Liviu Teodorescu si Marica DerdeneIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Următoarea ediție „Uite cine dansează!” este programată lunea viitoare, 27 martie, de la ora 20.30, la Pro TV, când vor concura cele nouă perechi rămase în competiţie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton