Homepage  / Știri

Uite cine intră în şatră!

Uite cine intră în şatră!

de Redactia Tvmania

Jean de la Craiova, Marinela Niţu şi Sorana (ex ASIA) sunt primele vedete care s-au adaptat condiţiilor unei familii de rromi în cel de-al doilea sezon al reality-show-ului “Şatra”. Emisiunea debutează pe 5 iulie la Kanal D şi este prezentată de Cosmin Cernat.

Cei trei concurenţi au ajuns în mijlocul unei şatre de rromi dintr-o zonă din Maramureş, unde au făcut cunoştinţă cu Elvis Rromano, capul familiei, singura sosie a cântareţului Elvis Presley care a tradus cântece ale celebrului artist în limba romani. În cadrul şatrei, Jean, Marinela şi Sorana vor merge la wc-ul din spatele curţii, vor face duş la lighean şi vor munci să asigure hrana întregii familii.

În timp ce Jean de la Craiova spune că s-a adaptat destul de bine, mai ales pentru că Elvis Rromano e şi el cântăreţ, Sorana nu a plecat cu o amintire prea plăcută din şatră: “Cu mare tristeţe spun că eu nu am învăţat nimic de la aceşti oameni. Nu pot să le înţeleg stilul de viaţă şi nici nu vreau. Am luptat pentru cazul meu, însă nu mi-a fost deloc uşor. Nu mă pot adapta mentalităţii pe care am întâlnit-o în şatră”, a spus ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton