Homepage  / Articole

Uite cine te serveşte, de astăzi, la Pro TV

Uite cine te serveşte, de astăzi, la Pro TV

de Redactia Tvmania

Nea Marin, cel responsabil cu dansurile populare la “Dansez pentru tine”, se întoarce de azi, 2 august, în fiecare marţi şi miercuri, cu un nou sezon al emisiunii “Serviţi, vă rog”.

De data aceasta, el va avea două ajutoare: pe doamna Bamboi (pe care o ştiţi de “Happy Hour”) şi pe Liviu Vârciu. Doamna Bamboi va supraveghea vedetele în bucătărie, iar Vârciu va încerca să încurce pe toată lumea: să spioneze participanţii la show şi să-l terorizeze pe Nea Marin. Acţiunea se va muta din Deltă în staţiunea 2 Mai de pe Litoral.

În cele două ediţii de săptămâna aceasta, cei care vor încerca să câştige titlul de cea mai bună gazdă sunt exotica Laurette, sexosul Bogdan Vlădău, amuzantul Pavel Bartoş şi Vica, una dintre coregrafele de la “Dansez pentru tine”. Ei vor avea de furcă mai ales din cauza lui Liviu Vârciu, care ajunge primul la vilă şi face dezastru, răstoarnă şi aruncă totul, scoate toate lucrurile de la locul lor. De aceea, primul lucru pe care trebuie să îl facă Pavel şi Vica la sosire este o curăţenie generală.

Laurette este luată în colimator de doamna Bamboi care o consideră, scurt pe doi, leneşă şi simandicoasă.

Bogdan Vlădău va fi şi el mustrat destul de des de către Nea Marin, care-l va prinde că trage chiulul de la muncă pentru a face baie în mare sau pentru a se plimba alături de focoasa Laurette cu barca. Acţiunea devine şi mai interesantă când Bartoş se ciondăneşte cu Vica în timp ce spală barca pescarilor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton