Homepage  / Știri

Ultima dorință a lui Andy Whitfield va deveni realitate!

Ultima dorință a lui Andy Whitfield va deveni realitate!

de Redactia Tvmania

La doar o lună de la anunțul că nu există destui bani pentru realizarea visului lui Andy Whitfield, și anume de a face un documentar despre viața, dar mai ales lupta actorului din „Spartacus” cu boala, fanii acestuia au reușit să adune suma necesară terminării proiectului. Mai exact, producătorul Lilibet Foster a declarat că au fost strânși 200.000 de dolari, bani fără de care „Be Here Now” ar fi rămas doar în fază de „proiect” sau „vis”.

Producătorul a promis că filmul va fi terminat până la sfârșitul anului, și că va apărea în forma finală în primele luni ale anului 2013.

„Trebuie să spun că sprijinul de care am avut parte, nu numai mesajele și e-mail-urile, a fost incredibil”, a povestit Foster, citat de insidetv.ew.com.

Whifield, fostul star al serialului „Spartacus”, a murit în septembrie 2011, la vârsta de 39 de ani, după ce a pierdut lupta cu limfomul (o formă de cancer, n.r.). El a fost de acord ca o cameră să fie mereu pe urmele lui în timp ce, alături de soţia lui, Vashti, căuta metode cât mai neobişnuite de vindecare a cancerului în ţări precum Australia, Noua Zeelendă şi India.

Regretatul actor spera ca acest documentar să îi inspire şi pe alţi bolvani de cancer să lupte cu boala. Whitfield îşi dorea de asemenea ca cercetătorii să continue să caute un leac pentru cancer.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton