Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ultimă oră! Prințul consort Philip a fost externat

Ultimă oră! Prințul consort Philip a fost externat

de Redactia Tvmania

Ducele de Edinburgh a părăsit spitalul în această dimineață, după o lună sub îngrijirea personalului medical, informează DailyMail.

Deși inițial a fost internat cu o infecție, Prințul consort a fost ulterior supus unei intervenții chirurgicale la inimă.

Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a petrecut 28 de nopți ca pacient la Londra la Spitalul Regele Edward al VII-lea și Spitalul Sf. Bartolomeu – cel mai lung sejur al său într-o clinică.

„Ducele de fier” a fost fotografiat de paparazzi părăsind spitalul regelui Edward al VII-lea din Marylebone astăzi la ora 10.30, însoțit de gărzi care îl ascundeau în cea mai mare parte, înainte de a urca într-o mașină și de a pleca spre casă.

Se crede că Philip, care urmează să împlinească 100 de ani în iunie,  se îndreaptă spre castelul Windsor pentru a se reuni cu regina după o lună fără să o vadă, dar confirmarea este încă așteptată de la Palatul Buckingham.

Ducele a fost inițial dus cu mașina la spitalul King Edward al VII-lea pe 16 februarie, după ce i-a spus medicului său că se simte rău. Dar două săptămâni mai târziu a fost mutat la Spitalul St Bartholomew din City of London cu o ambulanță.

Îngrijorarea cu privire la duce a fost sporită din cauza vârstei sale înaintate, iar șederea în spital vine în vremuri tulburi pentru familia regală.

Cu toate acestea, Philip trece prin perioade grele alături de familia sa, după o  săptămână dramatică în care Ducele și Ducesa de Sussex au scufundat monarhia într-o criză acuzând un membru al familiei regale de rasism  și susținând că Meghan Markle nu a primit niciun sprijin pentru problemele sale de sănătate mintală.

Ducele de Edinburgh a fost supus unei proceduri de succes pentru o afecțiune cardiacă preexistentă la Barts pe 3 martie, înainte de a se întoarce la spitalul Edward al VII-lea câteva zile mai târziu pentru a-și reveni și a continua tratamentul.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton