Homepage  / Netflix

Ultima strigare! Netflix anunță că în curând se închid înscrierile pentru „Squid Game: The Challenge”

Ultima strigare! Netflix anunță că în curând se închid înscrierile pentru „Squid Game: The Challenge”

de Mioara Tronaru,

Dacă vrei să-ți încerci norocul, Netflix te invită la un reality-show, denumit „Squid Game: The Challenge”, derivat din serialul sud-coreean care-a făcut istorie pe platformă anul trecut, „Jocul calamarului”, în original „Squid Game” (2021).

Cine mai vrea să se înscrie

Competiția va alinia la start 456 de candidați veniți din toată lumea, care se vor „bate” pentru un premiu de 4,56 de milioane de dolari. Unii s-au înscris deja, dar mai e loc. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pe https://www.squidgamecasting.com.

Cum se poate vedea și în anunțul postat de Netflix pe canalul său de YouTube:

În principiu, show-ul va transfera lumea serialului într-un reality. Curajoșii concurenți vor pătrunde în universul din „Jocul calamarului” fără să știe ce îi așteaptă, iar până la final trebuie să rămână un singur câștigător, care va pleca acasă cu potul cel mare.

Din fericire, Netflix ne asigură că învinșii vor rămâne în viață, sigurele răni fiind conturile goale și poate și ceva mândrie lezată.

„«Jocul calamarului» a cucerit lumea cu povestea captivantă și imaginile emblematice al regizorului Hwang Dong-hyuk. Suntem recunoscători pentru susținerea lui în încercarea noastră de a transforma lumea sa fictivă în realitate. Fanii serialului sunt gata pentru o călătorie fascinantă și imprevizibilă. Iar cei 456 de concurenți din lumea reală vor intra în cea mai mare competiție din toate timpurile, plină de tensiune și răsturnări de situație și cu cel mai mare premiul în bani pus la bătaie”, a explicat Brandon Riegg, vicepreședinte Netflix într-un comunicat.

„Squid Game: The Challenge” se va filma în Marea Britanie și va avea 10 episoade.

Ce spune regizorul Hwang Dong-hyuk

Recent recompensat la Emmy Awards 2022, „Jocul calamarului” continuă să facă valuri.

După numeroasele concursuri organizate peste tot în lume având ca sursă de inspirație serialul coreean, Netflix este în pregătiri pentru „Squid Game: The Challenge”.

Dar cineastul Hwang Dong-hyuk, creatorul serialului câștigător a șase premii Emmy, nu este foarte încântat de idee.

„M-am întâlnit recent cu creatorul acestui reality tv și cu oamenii care lucrează la proiect și au avut o grămadă de întrebări”, a declarat Hwang Dong-hyuk pentru Variety, subliniind și faptul că el nu e implicat în producerea show-ului.

„Ceea ce sper eu”, a mai spus Hwang Dong-hyuk, „este ca ei să nu se abată pe cât posibil de la viziunea și intențiile mele. Știu că serialului original are un mesaj destul de dur. Știu că preluarea acestui mesaj și transfomarea lui într-un reality tv cu un premiu în bani la final ridică multe semne de întrebare. Dar cred că ceea ce trebuie să facem este să nu luăm lucrurile prea în serios. Asta nu a fost niciodată cea mai bună soluție pentru industria de divertisment”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton