Homepage  / Seriale

Surpriză pentru fanii serialului „Adela”! Ce au transmis actorii în ultima zi de filmare

Surpriză pentru fanii serialului „Adela”! Ce au transmis actorii în ultima zi de filmare
10

de Roxana Mirea,

 „Adela” a debutat la Antena 1 pe 14 ianuarie 2021, iar ultimul episod din sezonul 3 a fost difuzat pe 9 iunie. Acum, fanii așteaptă cu nerăbdare premiera sezonului 4 din serialul „Adela” pentru a vedea cum va continua povestea cu Oana Moșneagu, Mara Oprea și Alecsandru Dunaev în rolurile principale. Sezonul 4 este și ultimul, de altfel, iar actorii au avut astăzi ultima zi de filmare. Pentru toți actorii implicați în proiect, ultima zi de filmare pentru serialul „Adela” a fost încărcată cu emoții.

Ultima zi de filmare pentru serialul „Adela”, de la Antena 1

Pe 9 iunie, Antena 1 a difuzat ultimul episod al celui de-al treilea sezon al serialului „Adela”, iar fanii așteaptă cu nerăbdare deznodământul. Povestea cu Mara Oprea, Oana Moșneagu și Alecsandru Dunaev în rolurile principale se va încheia odată cu sezonul 4. Ei bine, astăzi, 15 iulie, a fost ultima zi de filmare pentru serialul „Adela”, iar actorii au fost asaltați de un sentiment profund de nostalgie.

Mai mulți actori din „Adela” au vrut să imortalizeze ultima zi de filmare prin diverse imagini.

Ultima-zi-de-filmare-pentru-serialul-„Adela-de-la-Antena-1-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

A fost odata ca niciodata…Adela”, a scris Vlad Gherman pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apare alături de colegii lui de pe platoul de filmare.

E mijlocul săptămânii, noi suntem la sfârșitul proiectului, începutul unei noi etape, iar mintea mea s-a întors la vacanța trecută în așteptarea celei viitoare, așa că vă las aici niște poze nepostate”, a scris și Oana Moșneagu pe Instagram.

Alecsandru Dunaev, despre ultima zi de filmare pentru „Adela”

Alecsandru Dunaev, care îl interpretează pe Mihai în serialul „Adela”, a anunțat încă de ieri că astăzi este ultima zi de filmare. Acesta a scris un mesaj emoționat pe rețelele sociale, spunând că privește cu optimism spre viitor.

A fost la un moment dat… ultima zi în Casă Mihai, Snagov. Încă nu-mi dădeam seama de amploarea situației și aveam impresia că timpul mai are răbdare. Uite că mâine… e gata. Mâine e ultima zi de pe platourile serialului “Adela”… Ultima mea zi de filmare după aproape doi ani… Doi ani în care l-am întâlnit pe Mihai, l-am cunoscut din ce în ce mai bine și mi l-am făcut prieten…

Pe fundal se poate citi un “Privește cerul…” plin de optimism. Da, privim cerul și așteptăm cu interes… ce-o fi! Dar nu vă speriați prea tare, că nu scăpați de noi așa ușor!

Ne vedem în sezonul 4!”, a transmis Alecsandru Dunaev.

De asemenea, și Răzvan Fodor a anunțat că astăzi este ultima zi de filmare.

„Astăzi este ultima zi de filmare din proiectul „Adela”, la care am lucrat timp de doi ani de zile și astăzi, așa, pe ultima zi, am luat copilul cu mine”, a spus Răzvan Fodor.

Ultima-zi-de-filmare-pentru-serialul-„Adela-de-la-Antena-1-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 10

În altă ordine de idei, Bogdan Talașman a publicat și el o imagine de la ultima zi de filmare a serialului de la Antena 1.

Ultima zi de filmare ADELA. 4 sezoane. 2 ani. Un film care pentru mine a venit exact la timpul lui.. Un serial in care mi-am jucat propria viață. A fost frumos serialul! Și acum viața mea începe să devină foarte frumoasă!

P.S. Asa roz bonbon am venit de acasă!”, a transmis el.

Când ar trebui să apară sezonul 4 din serialul „Adela” pe Antena 1

Sezonul 4 din „Adela” (ultimul, de altfel) este așteptat să apară pe Antena 1 în această toamnă, în septembrie.

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon „Adela” au avut în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Ultimul sezon al serialului românesc va aduce în prim-plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse în lupta dintre bine şi rău. Referitor la ultima parte din „Adela”, scenariștii proiectului, Radu Grigore și Bianca Mina, au declarat că „Adela va fi nevoită să înţeleagă că singura modalitate de a fi fericită în noua ei familie este să renunţe la iubirea oarbă pentru Andreea”.

Cel de-al patrulea sezon al seriei va aduce în prim-plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse în lupta dintre bine şi rău. Telespectatorii vor putea fi martori la evoluţia relaţiei dintre Mihai şi Adela. În vreme ce familia Andronic va lucra împreună să pună la punct un plan care să îl demaşte pe Lucian şi crimele lui, odată pentru totdeauna”, au mai spus cei doi scenariști.

Cum poti vedea serialul „Adela” de la Antena 1 online

Fanii serialului au fost nevoiți să aștepte ziua de joi pentru a vedea ce au mai făcut personajele lor preferate. Mai exact, sub deviza #dacaejoieAdela!, Antena 1 a difuzat câte două episoade noi din „Adela” în fiecare joi, de la ora 20.30.

Așadar, serialul „Adela” s-a văzut în fiecare joi pe Antena 1, însă găsiți episoadele și online, pe AntenaPlay.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton