Homepage  / Vedete româneşti

Ultimele căutări pe Google ale lui Theo Rose. Mihai Bobonete a izbucnit în râs. „Cât de obosită să fii?”

Ultimele căutări pe Google ale lui Theo Rose. Mihai Bobonete a izbucnit în râs. „Cât de obosită să fii?”
8

de Roxana Mirea,

Theo Rose și Mihai Bobonete au făcut schimb de telefoane, iar actorul din „Las Fierbinți” a spus care erau, la acel moment, ultimele căutări pe Google ale artistei. Toată situația a fost extrem de amuzantă și s-a lăsat cu multe râsete.

Ultimele căutări pe Google ale lui Theo Rose

Theo Rose a fost invitată în podcastul „DA Bravo”, găzduit de Mihai Bobonete și la un moment dat au făcut schimb de telefoane. Actorul din „Las Fierbinți” a citit cu voce tare care au fost ultimele căutări pe Google ale cântăreței. Mihai Bobonete s-a amuzat teribil de tare când a văzut ce căutase Theo Rose pe Internet.

Mihai Bobonete: Opt căutări „bebelușul Adelinei Pestrițu”? Vrei să faci o crimă? Care-i treba? Nu înțeleg.

Theo Rose: Stai să-ți spun ce s-a întâmplat. A postat acum recent o poză cu fetița ei, mare fiind. Eu n-am mai văzut-o de când era bebeluș și am vrut să văd transformarea. Deci, e superbă fiica ei.

Mihai Bobonete: „Uraganul Fiona”?

Theo Rose: Am văzut eu la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” că i-a amenințat pe ăia uraganul Fiona și am intrat să văd ce e ăla și ce se întămplă.

Mihai Bobonete: „Lista capitalelor lumii”?

Theo Rose: Nu mai știu ce am căutat. La Iran, nu mai știu. Întreba la televizor, nu mai știu unde am auzit.

theo rose (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Theo Rose, căutări amuzante pe Internet

Mihai Bobonete a izbucnit în râs când a văzut ce a mai căutat Theo Rose pe Google, mai ales când a văzut că artista căutase o rețetă pentru cacao cu lapte.

Mihai Bobonete: „Psychotic child Beth”? Ce-i asta?

Theo Rose: Fii atent. O fată, o fetiță pe nume Beth, psihopată, era filmată… S-a făcut un documentar. O filmau și îi puneau întrebări. Ea voia să-și înjunghie fratele și părinții ei o încuiau noaptea în casă, avea șase ani jumătate, o încuiau părinții în dormitorul ei ca să nu iasă, că ea voia neapărat să-l înjughie pe fratele ei și o mai întrebau: „pe cine vrei să mai omori?”, „Pe părinții mei”. L-ai văzut (n.r. documentarul), nu? Ei, gagica aia a ajuns foarte bine, o tipă super sănătoasă acum, scriitoare. Mi-e și frică naibii acum, că cine știe ce-oi mai fi căutat pe acolo.

Mihai Bobonete: Hai, mă, tu uită-te acolo, relaxează-te în telefonul meu, că de aia ți l-am dat. Simte-te bine în telefonul meu. Au apărut „noi detalii despre Aaron Carter”.

Theo Rose: A murit.

Mihai Bobonete: Da? Văd că ai și „Laura Stoica”. Când cauți morți, te duci pe ei puternic, nu?

Theo Rose: Nu, eu am urmărit când eram mică, dar sunt detalii pe care le uit și nu vreau să le uit. Vreau să îmi aduc aminte chestii, detalii din viața lor.

Mihai Bobonete: Ai căutat „cacao cu lapte rețetă” (râde). Cât de obosită să fii în perioada asta să zici: „mă, beam eu ceva la țară, de-mi făcea mie mama… maro, așa, cu lapte… Cacao cu lapte! Și cum se face?”

Theo Rose: Stai să-ți explic. Faza e că eu fac la ibric și nu știu exact câte lingurițe să pun, că eu am mai pus mai multe lingurițe și nu mai e ce trebuie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton