Homepage  / Știri

Colegii de platou au dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins, după ce a fost împușcată de Alec Baldwin

Colegii de platou au dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins, după ce a fost împușcată de Alec Baldwin

de Cătălina Matei,

După aproape două săptămâni de la tragicul accident petrecut pe platourile de filmare de la „Rust”, au fost dezvăluite publicului ultimele cuvinte ale Halyna Hutchins (42 de ani), directoarea de imagine împușcată mortal de actorul Alec Baldwin (63 de ani).

Reporterii de la Los Angeles Times au intervievat 14 membri ai echipei de filmare care se aflau de față în momentul în care Alec Baldwin a folosit arma pentru a repeta o scenă, fără să știe că era încărcată cu muniție adevărată.

Cu câteva momente înainte de a se petrece tragedia, Alec Baldwin se pregătea de o scenă cu împușcături în interiorul bisericii de pe platou și se asigura că toate camerele vor surprinde unghiurile perfecte.

„Bănuiesc că scot pistolul și trag: Bang”, a spus Baldwin în timp ce exersa cu arma în care ar fi trebuit să fie gloanțe false. Din nefericire, un glonț real a ieșit din pistol și a rănit-o pe Halyna Hutchins, care s-a prăbușit în brațele unui coleg, sângerând abundent. În același timp, și regizorul Joel Souza, care a fost lovit de același glonț, s-a prăbușit la pământ.

„Ce naiba a fost asta? Arde”, a strigat Souza, în timp ce Alec Baldwin pusese arma la pământ și, șocat, spunea: „Ce naiba s-a întâmplat?”

Un operator s-a uitat în ochii Halyinei și i-a spus: „Oh, asta nu a fost bine”, iar ultima ei replică a fost: „Nu, n-a fost bine. Asta nu a fost bine deloc”.

Se pare că pe  platourile de filmare ale aceluiași film au mai fost trei incidente cu arme, înainte de tragicul eveniment. Cel puțin așa au povestit mai mulți membri ai echipei de filmare, potrivit celor de la Los Angeles Times.

Alec Baldwin, marcat de tragedia pe care a produs-o

Soția lui Alec, Hilaria Baldwin, este „foarte îngrijorată” din cauza acestuia. Actorul de 63 de ani ar fi „bântuit” de moartea Halynei Hutchins, care a murit luna trecută pe platoul de filmare ale peliculei „Rust”.

„Hilaria este foarte îngrijorată pentru el”, a declarat o sursă pentru People. „El nu prea doarme și este pur și simplu bântuit de moartea Halynei”, a completat aceasta.

Totodată, se pare că Baldwin „trece printr-o perioadă grea, pentru că înțelege că situația este chiar mai urâtă pentru familia Halynei. El nu vrea să primească nicio simpatie din partea nimănui”.

Sursa citată de People a mai declarat că actorul și-ar dori să îi poată ajuta pe soțul și pe fiul Halynei.

Ancheta este în desfășurare

Autoritățile investighează pentru a aflat exact ce s-a întâmplat cu arma folosită de actorul Alec Baldwin și cu ce tip de muniție era încărcată aceasta. Scena în timpul căreia s-a produs tragedia se filma la Bonanza Creek Ranch, în New Mexico, iar filmul ”Rust” este un western. În afară de Baldwin, din distribuția peliculei mai fac parte Travis Fimmel și Jensen Ackles.

Cine a fost Halyna Hutchins

Potrivit site-ului său personal, Halyna Hutchins era originară din Ucraina și avea 42 de ani.

Ea și-a petrecut copilăria într-o bază militară sovietică din Cercul Arctic. A studiat jurnalismul la Kiev și producția cinematografică în Los Angeles și a fost numită „stea în devenire” de revista American Cinematographer în 2019.

A fost director de fotografie pentru filmul de acțiune din 2020 Archenemy, regizat de Adam Egypt Mortimer.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton