Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ultimele ore ale lui James Gandolfini

Ultimele ore ale lui James Gandolfini

de Redactia Tvmania

Regretatul star din serialul “Clanul Soprano” a fost văzut de doi turişti americani la expoziţia egipteană de la Muzeul Vaticanului, chiar pe 19 iunie, cu câteva ore înainte de a-şi pierde viaţa din cauza unui atac de cord, relatează Daily Mail. Potrivit proaspeţilor însurăţei John şi Priscilla McGlaughlin, Gandolfini s-a uitat la exponate precum o copie după Cartea Egipteană a Morţilor, în timpul vizitei la faimosul muzeu.

Manuscrisul conţine diverse incantaţii pe care vechii egipteni obişnuiau să le folosească pentru a le uşura morţilor trecerea către viaţa de apoi.

“Apoi am aflat că murise”

Gandolfini petrecuse o zi întreagă vizitând capitala Italiei alături de fiul său adolescent, Michael, înainte de a se prăbuşi în camera sa de hotel.

“E ciudat, pentru că soţia mea i-a făcut o poză printr-o vitrină şi el e flancat de sarcofage cu inscripţii din «Cartea Morţilor»”, a declarat John McGlaughlin, pentru New York Daily News.

“Nu ni s-a părut nimic deosebit atunci, bineînţeles, dar apoi am revenit din luna de miere şi am aflat că murise”, a adăugat el, spunând că Gandolfini părea perfect sănătos atunci când l-au văzut.

Fiul actorului avea să-l găsească pe interpretul lui Tony Soprano pe podeaua camerei lor de la Boscolo Exedra Hotel, fără suflare, cu doar câteva ore mai târziu.

Trupul neînsufleţit al lui Gandolfini a ajuns în Statele Unite sâmbătă, iar înmormântarea sa e programată pentru joi, la Catedrala Sfântul Ioan cel Divin din Manhattan. Mii de fani îndoliaţi, dar şi colegii actorului din “Clanul Soprano, sunt aşteptaţi la ceremonie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton