Homepage  / Articole

„Ultimul corupt din România” ajunge pe ecrane

„Ultimul corupt din România” ajunge pe ecrane

de Redactia Tvmania

Dacă în urmă cu aproape doi ani Sergiu Nicolaescu lansa „Poker”, prima comedie realizată de la monumentalul „Nea Marin Miliardar” încoace, din 17 februarie  maestrul își lansează noul film, „Ultimul corupt din România”, în cinematografele din toată țara.

O producție MediaPro Pictures, „Ultimul corupt din România” îi readuce în rolurile principale pe Horațiu Mălăele, Vladimir Găitan, Valentin Teodosiu, Ion Rițiu, Cătălina Grama (Jojo) și Mircea Diaconu, care își reiau cu măiestrie rolurile din „Poker”. Alte nume mari, ca Nae Lăzărescu și Vasile Muraru, vor da viață unor noi personaje savuroase în noua poveste.

Cu un scenariu semnat de Adrian Lustig, ,,<<Ultimul corupt din România>> este un film de actualitate, al societății de astăzi, un film comic, dar în același timp și critic”, așa cum îl descrie regizorul Sergiu Nicolaescu.

De această dată, mafiotul Titel Pangică (Horațiu Mălăele) devine doctor în științe și donează bani pentru un muzeu memorial închinat vieții și operei sale: de la vânzător de râme în Obor la senator. Custodele muzeului este bunul său prieten Claudiu Vițelaru (Valentin Teodosiu), căruia i-a furat locul de senator.

Partenerul lor de poker – chirurgul plastician Horia Vrăbete (Vladimir Găitan) – continuă să ajute nevestele disperate să-și ia viața în piept cu ajutorul silicoanele. Iar iubita lor – prin rotație – Monica Lăcusta (Cătălina Grama) a ajuns să aibă și ea o funcție în guvern. Apare, în sfârșit, și Marcel (Ion Rițiu) pe care l-au așteptat ca pe un salvator în „Poker”. Mai bine nu-l așteptau. Marcel – general din serviciile secrete – trebuie să rezolve eterna și fascinanta cerință a Bruxelles-ului: să aresteze un corupt. Și cine e mai la îndemână pentru asta decât unul dintre prietenii de-o viață?

[imagebrowser id=559]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton