Homepage  / Seriale româneşti

Clanul, sezonul 3. Denis Hanganu și Marian Olteanu au dezvăluit primele detalii

Clanul, sezonul 3. Denis Hanganu și Marian Olteanu au dezvăluit primele detalii
10

de Andra Stana,

Vești importante pentru fanii „Clanul”. Sezonul 2 din serialul românesc se apropie de final, iar Denis Hanganu și Marian Olteanu au oferit deja primele detalii despre sezonul 3.

Când e ultimul episod din „Clanul”, sezonul 2

Denis Hanganu a vorbit despre finalul sezonului 2 din „Clanul”, pe care l-a descris ca fiind cu totul neașteptat. Actorul a dezvăluit că mai sunt doar două episoade din serialul regizat de Anghel Damian. Cu alte cuvinte, ultimul episod din „Clanul”, sezonul 2, va fi la Pro TV duminică, 14 mai, de la ora 20.30.

Ultimul episod din „Clanul”. Denis Hanganu, despre cum i-a schimbat viața serialul de la Pro TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ce se știe despre Clanul, sezonul 3

Mai pregătesc o premieră, nu am pauză, dar e mai bine să fie decât să nu fie. După audiențele bune de la «Clanul», ne așteptăm să reluăm filmările la începutul verii și să vedem, ce ne rezervă viitorul. Sunt discuții de preproducție, vedem ce se mai întâmplă. Următoarele episoade, ultimele din acest sezon 2, sunt o nebunie, iar finalul e neașteptat, se termină foarte tare de tot. Mă mândresc cu serialul și cu toți colegii mei, facem treabă bună, o muncă extraordinară într-un timp foarte scurt. Că astea sunt resursele de timp și financiare și vrem să aducem un produs cinematografic foarte bun, de top, în casele românilor”, a declarat Denis Hanganu pentru click.ro.

„Sunt în perioada de minivacanţă dintre sezoanele 2 şi 3 de la Clanul. E posibil să fie şi sezonul 4, dar hai să-l facem pe 3 primul şi după aia mai vedem. Sunt în perioada asta de vacanţă dintre sezoane în care mai am nişte spectacole pe la Teatru Mic, unde sunt angajat din 2017, ianuarie”, a spus și actorul Marian Olteanu pentru paginademedia.ro.

De asemenea, Denis Hanganu a vorbit despre relația bună pe care o are cu colegul său din serial, Marian Olteanu, care îi dă viață lui David Pribeagu.

Relația cu colegul meu Marian Olteanu (n.r. – David Pribeag) este foarte bună, suntem și apropiați de vârstă, el a terminat cu 2 ani înaintea mea, ne înțelegem foarte bine, e un actor bun, suntem amândoi din Vaslui, eu – de lângă graniță, el – din oraș, suntem doi moldoveni tineri, nebunatici, știi cum se zice”, a explicat Denis.

Cum i-a schimbat viața rolul din „Clanul”

Finalul celui de-al doilea sezon din „Clanul” bate la ușă, iar Denis Hanganu a explicat cum i s-a schimbat viața de când îl joacă pe Tudor.

Răspunsul direct și realist este că nu s-a schimbat. Cel puțin, nu încă. Spre bucuria mea, am mai făcut parte și din alte proiecte cu o vizibilitate crescută la nivel național și nici atunci nu mi se părea că s-a schimbat fiindcă niciodată n-am privit lucrurile din perspectiva asta.

Eu sunt doar un actor profesionist care muncește și încearcă mereu să-și facă treaba în mod ireproșabil indiferent de rol, cât să fiu văzut și distribuit în cât mai multe proiecte. Pentru că îmi doresc să lucrez în mod constant. Atât. Dacă la ecuația asta se adaugă respectul și aprecierea sinceră venită din partea oamenilor ce mă urmăresc, e mai mult decât minunat.

În ceea ce privește vizibilitatea, cumulul de atenție sporită plus alte lucruri ce vin la pachet, nu sunt chestiuni care să prezinte mare interes pentru mine. Eu rămân același om, cu bune și rele.”, ne-a explicat Denis Hanganu.

„Mă opresc, fac poze, dau autografe atunci când mi se cer frumos”

În ceea ce privește faptul că oamenii șușotesc atunci când îl văd pe stradă, actorul din „Clanul” spune că „e bine și nu prea”.

Da, este măgulitor să știi că ești o figură recognoscibilă și oamenii sesizează prezența ta într-un anumit spațiu, însă doar dacă acel tip de atenție este manifestat într-un mod educat și discret. În schimb, dacă privirile tind să fie deranjant de insistente sau abordarea verbală lipsită de cei 7 ani de acasă, vă mărturisesc că nu e deloc plăcut.

Altfel, da, mă opresc, fac poze, dau autografe atunci când mi se cer frumos și încerc să fiu disponibil pentru cei care chiar mă apreciază în mod sincer și pentru care reprezint un actor pe nume Denis Hanganu, nu doar unu’ „Tudor”, dintr-un serial de la televizor.”, ne-a declarat actorul.

Întrebat dacă există vreo vedetă de dragul căreia ar putea deveni „stalker” și de la care ar vrea neapărat un autograf sau pe care ar aținti-o cu privirea dacă ar vedea-o pe stradă, Denis Hanganu a recunoscut, pentru TVmania, că nu are deloc astfel de „tendințe”.

Firește că stimez și admir mulți oameni de la noi sau cu notorietate internațională, dar nu sunt genul acela de persoană. Îi apreciez în felul meu încercând să iau de la ei ce s-ar potrivi sau ar fi benefic pentru mine. Asta îi îndemn și pe cititorii nostri, să fie mai selectivi și să privească omul din spatele acelei imagini de „vedetă”, respectiv valorile pe care el le reprezintă. S-ar schimba multe trenduri de pe la noi.”, a completat actorul.

Ce proiecte îi ocupă timpul

Pe lângă „Clanul”, Denis Hanganu joacă și la teatru. „Prioritizez foarte mult teatrul pentru că din teatru am ajuns în aceste proiecte mari și nu invers. Fiind în postura actorului colaborator trebuie să mă mențin mereu activ și să iau castinguri pentru spectacole noi. Odată cu filmările pentru serial, fac dublaje de film și dacă printre astea ar mai rămâne un oarecare timp liber, aș mai face ceva.”, ne-a spus Denis.

Cum se relaxează după o zi de filmare obositoare

Denis Hanganu recunoaște că are o viață plină, „și e foarte bine că e așa”. Faptul că joacă în serialul regizat de Anghel Damian și difuzat de Pro TV, precum și munca de actor de teatru îl fac fericit.

E o viață plină și e foarte bine că e așa. Asta îmi doresc până la urmă – continuitate în meserie și în carieră. Dacă nu acum când sunt tânăr, disponibil și dornic să muncesc, când altcândva? E o binecuvântare să poți să faci în paralel și teatru, și film. Te împlinește ca actor, ca artist.

Iar după o zi obositoare de filmare primul lucru pe care-l fac e să învăț tot textul pentru a doua zi, ca să fiu sigur că-l știu la cadru. Dacă termin în timp util, m-ar relaxa un pui de somn binemeritat.”, ne-a mai spus interpretul lui Tudor din „Clanul”.

Sursa foto: Instagram, PR

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton