Homepage  / Seriale turceşti

Ultimul episod din „Mă numesc Züleyha” a făcut furori în Turcia. Ce-au comentat fanii

Ultimul episod din „Mă numesc Züleyha” a făcut furori în Turcia. Ce-au comentat fanii

de Roxana Mirea,

Serialul „Mă numesc Züleyha” (în original: „Bir Zamanlar Çukurova”) a ajuns la final la turci, ultimul episod fiind difuzat aseară, 16 iunie, pe postul ATV. Serialul și-a încheiat călătoria de patru sezoane cu un final magnific, s-a entuziasmat presa locală.

„Mă numesc Züleyha” a ajuns la final cu ultimul episod din sezonul 4

„Mă numesc Züleyha” s-a clasat pe primul loc în topurile de audiență din Turcia cu episodul difuzat aseară, cel cu nr. 141, ultimul al serialului. Mai mult, producția și-a depășit propriul record de audiență pentru anul în curs. Faptul că finalul serialului a fost unul reușit o demonstrează și numeroasele reacții pozitive din mediul online: fanii s-au întrecut în laude și au mulțumit echipei serialului pentru munca depusă.

Mulțumiri nesfârșite tuturor celor care au contribuit”, „Am urmărit 4 sezoane fără să pierd niciun episod”, „Ne va lipsi Çukurova și mai ales Hunkar, Zuleyha și Demir Yaman” sau „L-am urmărit cu interes încă de la primul episod, a fost un serial de epocă foarte bun”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor pe conturile oficiale de social media ale îndrăgitului serial.

Dar și echipa serialului a mulțumit fanilor pentru susținerea lor. „Dorim să le mulțumim tuturor telespectatorilor noștri care ne-au împărtășit emoțiile în călătoria din „Mă numesc Züleyha” și au fost în fața ecranelor în fiecare joi seara”, este mesajul publicat pe pagina oficială de Instagram a serialului.

Presa turcă laudă serialul „Mă numesc Züleyha”

Finalul acestei povești de neuitat a fost printre cele mai comentate în mediul online, cu hashtag-ul #ÇukurovaVeda. Fanii au umplut rețelele sociale cu mesaje emoționante de adio și nenumărate emoji cu aplauze.

Presa turcă laudă serialul „Mă numesc Züleyha”, precizând că producția și-a scris numele cu litere de aur în istoria televiziunii turcești, datorită personajelor de neuitat și a poveștii captivante care a reușit să țină publicul în fața micilor ecrane de-a lungul celor patru sezoane. De asemenea, jurnaliștii turci folosesc cuvinte precum „magnific” și „epic” atunci când vine vorba despre producție, scenariști și distribuție.

Dintre toți actorii importanți de la începutul serialului, singura care a rămas până la final este Hilal Altinbilek, actrița care a interpretat-o pe Züleyha.

„Mă numesc Züleyha” a început în 2018, fiind lansat ca o poveste de dragoste de epocă – acțiunea se petrece în anii ’70, în zona Çukurova din Turcia. Cu timpul, scenariul a evoluat, la fel și personajele – în fiecare sezon, au ieșit sau au venit în serial actori noi.

Însă în ciuda schimbărilor și a răsturnărilor de situație, „Mă numesc Züleyha” a rămas foarte îndrăgit și urmărit de public, drept dovadă reacția incredibilă a fanilor după episodul de aseară. Serialul, care se apropie de final și la noi, la Kanal D, este în prezent vândut în zeci de țări din toată lumea și peste tot se bucură de succes.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton