Homepage  / Televiziune

Ultimul Joc de Amuletă din Georgia, la Asia Express. Cine a câștigat

Ultimul Joc de Amuletă din Georgia, la Asia Express. Cine a câștigat
12

de Roxana Mirea,

Asia Express, 2 noiembrie 2021. Ediția cu numărul 28 a show-ului Asia Express a început cu un nou Joc de Amuletă, ultimul din Georgia. Mihai Petre & Cosmin Natanticu, Lidia Buble & Elwira Petre sunt cele două echipe care au luptat pentru a obține victoria, care a venit la pachet cu 1000 de euro și cu un avantaj în următoarea probă.

Ultimul Joc de Amuletă în Georgia, la Asia Express

A fost ultimul Joc de Amuletă în Georgia, la Asia Express, de la Antena 1. Lupta s-a dat între Mihai Petre & Cosmin Natanticu, Lidia Buble & Elwira Petre. Amintim că echipele au făcut schimb de coechipieri în ediția de luni. Pentru Mihai și Elwira Petre a fost destul de bizar să joace unul împotriva celuilalt. Cert este că ambele echipe au dat tot ce-i mai bun pentru a câștiga Amuleta, care venea la pachet cu 1.000 de euro și un avantaj la următoarea probă.

Ultimul Joc de Amuletă din Georgia a fost unul de-a dreptul special, echipele fiind reconfigurate pentru prima dată la o astfel de cursă. Probele au fost unele dificile și s-au bazat pe forță, dar și pe o coordonarea bună între coechipieri.

Pare imposibil ce zice Irina! Cea mai mare teamă a mea e să nu o dezamăgesc pe Elwira. Îmi doresc să fie la fel de mulțumită de mine cum este de Mihai”, a spus Lidia Buble, potrivit a1.ro.

251037833_416813870162223_7776175978763375954_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cine a câștigat Jocul de Amuletă la Asia Express

În prima parte a probei, Elwira Petre și Lidia Buble s-au descurcat excelent și au avut un avans destul de mare față de echipa formată din Mihai Petre și Cosmin Natanticu. Ulterior, Cosmin Natanticu și-a dat seama unde greșea și a recuperat rapid timpul pierdut.

Totuși, chiar dacă ei au reușit să recupereze, Elwira Petre și Lidia Buble au surprins pe toată lumea cu ambiția lor și s-au descurcat de minune. În final, ultimul Joc de Amuletă din Georgia, de la Asia Express, s-a terminat cu victoria echipei formate din Lidia și Elwira.

Concurentele au radiat de fericire când au aflat vestea de la Irina Fodor și s-au felicitat printr-o îmbrățișare. De asemenea, Mihai Petre s-a bucurat din plin de victoria soției sale și a ținut neapărat să o îmbrățișeze.

Sursa Foto: Instagram Asia Express

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton