Homepage  / Vedete / Vedete străine

Uma Thurman acuză

Uma Thurman acuză

de Redactia Tvmania

Una dintre actrițele cele mai cunoscute ale studiourilor Miramax – al căror cofondator este Harvey Weinstein, producătorul căzut în dizgrație după seria de acuzații de viol și hărțuire sexuală -, Uma Thurman (47 de ani) a povestit recent, pentru „The New York Times”, că nici ea nu a scăpat de comportamentul deviant al mogului hollywoodian.

Starul filmelor „Pulp Fiction” și „Kill Bill”, două succese fulminante pentru Miramax, a dezvăluit că a fost implicată în două incidente neplăcute cu Weinstein („M-a trântit şi a încercat să se urce peste mine. A încercat să-şi dea pantalonii jos. A fost tot felul de lucruri neplăcute”), însă dacă acuzațiile aduse producătorului nu sunt o surpriză, surprinzătoare este atitudinea ei față de regizorul a cărui muză declarată este: Quentin Tarantino.

Thurman l-a acuzat pe acesta de comportament violent și îl face responsabil de un accident de pe platourile de filmare de la „Kill Bill”, când a forțat-o să conducă o mașină despre care știa că are probleme tehnice și care s-a soldat cu rănirea ei gravă. De altfel, Tarantino și-a recunoscut vina și a spus că acesta este unul dintre marile regrete ale vieții sale.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton