Homepage  / Vedete / Vedete străine

Uma Thurman și fostul iubit au făcut spectacol în sala de judecată

Uma Thurman și fostul iubit au făcut spectacol în sala de judecată

de Redactia Tvmania

Actrița Uma Thurman și fostul ei iubit, omul de afaceri francez Arpad Busson, s-au certat public, aruncând cu acuzații dure, în timpul procesului recent încheiat în care își disputau custodia fiicei lor de 4 ani, Luna. De-a lungul a mai multor înfățișări, cei doi foști iubiți nu au ezitat să se jignească reciproc, spălându-și în public rufele adunate în vreo șapte ani de relație!

Exasperat de neînțelegerile dintre cei doi foști iubiți – care au avut o relație cu despărțiri și împăcări succesive din 2007 până în 2014 – judecătorul le-a dat săptămâna aceasta un ultimatumum pentru a ajunge la un consens, ceea ce au și făcut, cu ”compromisuri de ambele părți”, scrie ”Page Six”.

Anterior, Busson (53 de ani) a acuzat-o pe actrița de 46 de ani că ”are serioase probleme psihice” și că amestecă medicamentele împotriva depresiei, anxietății și insomniei cu alcoolul (”avocatul ei a admis că actrița ia pastile, dar doar pentru a-și rezolva ”deficiențele de atenție”); că  vedeta din ”Kill Bill” a ales o școală din Brooklyn cu ”clase mici, atmosferă deprimantă și copii murdari” și că nu vrea să returneze inelul de logodnă de 1,5 milioane de dolari, vrând doar să profite de banii lui.

La rândul ei, Thurman (care mai are doi copii din mariajul cu Ethan Hawke) nu a ezitat să îl acuze că este dependent de prostituate, că este un impostor încă din tinerețe (a plătit pe cineva să dea examen în locul său la o școală militară!), un bărbat agresiv, în esență un tată rău și neglijent.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Quentin Tarantino şi Uma Thurman formează un cuplu?

Ethan Hawke regretă mariajul cu Uma Thurman

Uma Thurman se întoarce la muncă

Kim Cattrall şi Uma Thurman, dorite de fani pentru „Fifty Shades Of Grey”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton