Homepage  / Vedete / Vedete străine

Un actor din serialul „The Flash” a murit pe neașteptate!

Un actor din serialul „The Flash” a murit pe neașteptate!

de Redactia Tvmania

Actorul canadian Logan Williams, care l-a jucat pe tânărul Barry Allan aka „The Flash” în cunoscutul serial disponibil la noi pe platforma Netflix, a murit la 16 ani, a confirmat mama lui, care nu a detaliat cauza morții, spunând doar că a fost „bruscă” și „un șoc major pentru familie”. 

Aceasta a mai declarat ziarului canadian Tr-City News că familia este „devastată complet” de această pierdere și că încearcă să facă față durerii și mai acutizate de situația în care, din pricina distanțării sociale, rudele actorului nu se pot întâlni pentru a se susține reciproc.

Logan Williams, care a avut roluri episodice și în „Supranatural: Aventuri în întuneric” și „ The Whispers”, este cunoscut mai ales pentru că l-a interpretat, pe tânărul supererou al universului DC Comics, Barry Allen, în serialul „The Flash”. De asemenea a putut fi văzut la noi în serialul „Glasul inimii”, difuzat de TVR 2 și disponibil pe Netflix. 

 

La aflarea veștii, actorul Grant Gustin, interpretul lui The Flash la maturitate, i-a adus un tribut lui Logan Williams: „Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă către el și către familia lui în aceste momente dramatice”

Acesta a mai postat pe contul lui de Instagram o imagine de la filmările pilotului, în 2014, spunând că a fost impresionat încă de atunci de talentul și profesionalismul lui Williams, care avea atunci doar 10 ani.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton